Jump to content

Hax

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hax's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • One Month Later
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for info, vi får prøve oss litt frem med det vi har i frysen. Hva med oppbevaring i vanlig kjøleskap?
  2. Hei, Vi er nye jegere og har i årets jakt fått oss et par rådyr. Alt kjøttet har blitt vakumpakket, det meste er fryst utenom et lår. Hvor lenge holder egentlig kjøttet seg? Jeg fant informasjon om at hvis det er fryst så holder det seg gjerne fint 6-12mnd når det er vakumpakket. Men hva med det låret vi har i kjøleskapet, det har ligget ca en uke etter partering, men er vakuumpakket? Er vakuumpakking når det gjøres privat, like effektivt som når store kjøttprodusenter (gilde og nordfjord f.eks) gjør det med sine kjøttstykker og produkter?
×
×
  • Create New...