Jump to content

KristianAune

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KristianAune

  1. Jegermeistern skrev (Akkurat nå):

    Litt tynt med opplysninger, men - :

     

    Jeg går ut fra at dette er en DFS-bane? Og at avfyring av "de obligatoriske skuddene"  for skyteprøven er i gang? I så tilfelle er det nok som @Nybegynn3r skriver, for å få unna alle som vil ha attestasjon for maksimalt antall "treningssskudd" pr. dag, 15 stk. Litt surt å bli kastet ut før pipa er skikkelig varm, men minst like surt å stå og vente i timesvis, og kanskje måtte kjøre heim igjen, uten å få skutt et eneste skudd.

    Beklager mangel på info. Vi var ikke så fælt mange på banen i dag faktisk, DFS-bane ja så oblig-skyting er i gang. Maks tre som skjøt samtidig på en bane med fem el-blinker, en og annen som skjøt etterpå. Det er et godt poeng at det er godt å få unna alle sammen, men det har bare ikke vært slik før. Køen kan fort ta litt tid men det er ikke en by-bane med ekstremt mange folk så det går ikke timer.

  2. Nybegynn3r skrev (1 minutt siden):

    Sånn er det hvertfall på de banene jeg har vært på i Trondheimsområdet, men her er det også mulighet for å kjøpe årskort.

     

    Jeg tror begrensningen er for å lette på trykket når det er lang kø for å skyte. Det er ønskelig at folk ankommer, betaler, skyter det de må, og forlater.


    Det er en en forståelig grunn når det er stappfullt med folk, alltid greit å få unna så alle får skutt i rimelig tid. Men i dag var det jeg og to andre som lå samtidig, og kanskje en og annen som var innom etterpå.

  3. Ble litt paff da jeg skulle på banen i kveld. Vi betaler en sum for hver gang vi er på banen og skyter, og det er greit. Men denne gangen ble det satt en maksgrense på antall skudd per hode, dvs at vi betalte for 15 skudd og hvis vi skulle skyte mer måtte vi betale enda en gang. Er dette vanlig i resten av landet? Før betalte vi en sum og skjøt så mye vi ville. Hvis dette er vanlig praksis skal jeg legge meg flat, men det kan bli dyrt å trene etter hvert. Dette er rifleskyting på elektronikk.

×
×
  • Create New...