Jump to content

LongRange

Members
 • Content Count

  1,674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LongRange last won the day on May 2

LongRange had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rengjøring er en del av jobben når man maskinerer noe, samme om man er børsemaker eller ei så er det en del av jobben. Alt annet er slurv og provoserende for oss med yrkesstolthet innen maskinfaget - og i et våpen burde det være nulltoleranse for ting som i værste fall kan være skadelig for skytteren. Har sett beddemasse inni kammeret på et flett nytt våpen som har kommet fra børsemaker og den gangen var det bare flaks at skytter ikke fikk lukket bolten.
 2. Kal 50 i 7075-T6 alu og duplex ytterrør. Veier litt pga ytterrøret, men i teorien evigvarende.
 3. Tok meg friheten og screenshotta en videosnutt AtleN sendte meg, men hele børsa får han vise frem selv
 4. Her er et som tilhører AtleN. Han har et smykke av en Tikka med custom lakkering som hadde vært morro å fått sett helheten av
 5. Enig Krister, de burde absolutt tåle mer, og ikke er de spesielt harde heller så de burde ha strekt seg i stedet for å sprekke. Uansett så er det merkelig at de har designet det slik at de har bare noen få tiere med gods akkurat der. Godt å høre du er fornøyd Fevik 😃 De som syns det er jålete - i negativ forstand - er bare misunnelige på deg 😉😅
 6. Det er ikke tvil om hvor bruddet har startet og jeg syns det set ut som en bruddanvisning der det mangler litt gods i radiusen. De kunne med fordel hatt litt mer gods der.
 7. Der skal sitte en o-ring slik at den kiles fast, men 0.1 mm er lite klaring. Jeg pleier å dreie 0.2 - 0.3 mm.
 8. Viss du klarer å finne en Diana Mod 6 M, så er det etter min mening det aller beste som finnes til ditt bruk. Vanlig knekk løp og holder 10 tusenvis av skudd - om ikke 100 000 før pakninger må byttes. Disse er rekyl frie pga dobbelt stempel og avtrekket er helt nydelig. På bildet under er beste samling jeg har skutt med den i år, på 10 meter, men skyter du med stabilt anlegg så går den bokstavelig talt i ett hull. Siktet kan roteres slik at du finner et sikte bilde som passer de fleste. Til sammenligning en "samling" 😅 med S&W 79G (Co2) , sleivskuddet var min feil.
 9. Du har sikkert prøvd å pussa gulle rent? Om ingenting går inn og det er helt rent så tror jeg nok den må brotsjes på nytt.
 10. Høres ut som skeiv montasje eller skeive baser. Umulig å se på bildet ovenfra.
 11. Det ser unektelig rått ut da, og mange liker jo å ha ting som ser pent ut - og som ikke naboen har 😁
 12. LongRange

  Klokke

  Det blir jo slik for de med null peiling på våpen og - at et gevær et gevær. Stort sett er et gevær kal 7.62. Hehehe! En G-Shock er ikke en G-Shock for de med peiling på klokker
 13. LongRange

  Klokke

  Anbefaler G-Shock Mudmaster GWG-1000. Den vil jeg si tåler sykt mye juling og har både kompass, baro og høydemåler.
 14. Det er garantert størknet fett og glye inni sylinderen, så du bør absolutt gjøre denne helt ren. Jeg fikk nesten 30 m/sek mer etter cleanup av en gammel HW35K.
×
×
 • Create New...