Jump to content

Koks1993

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koks1993

  1. Mye fin info her men følte meg ikke noe særlig klokere Sånn jeg har forstått det så er det en del dårlige kikkertmontasjer der ute, og spesielt til Dynamisk da det blir veldig mye hopp og sprett bortover, og da vil altså kikkertmontasjen slippe opp etterhvert så kikkerten blir løs i ringene. Da har jeg hørt at spuhr har en tendens til og løsne og man må bruke loctite på skruene og skru godt til. Nå har ikke jeg noe særlig erfaring innen dynamisk enda så håpet noen hadde litt forskjellig erfaringer med div kikkertmontasjer ?
  2. Har akkurat begynt med dynamisk og har kjøpt pumpe rifle så jeg kan være med på både rifle konkuranse og pistol konkuranse. Men lurer på noen anbefalninger på kikkertmontasje, ønsker et ordentlig et så jeg kan føre z8i+ swaroen fra pumpe rifle videre over til en AR-15 når tiden er inne for og få kjøpe det. Har spuhr fra før av på langhold rifla, men har hørt at spuhr ikke er noe bra til dynamisk da det blir mye risting og den vil løsne. Er det noen her som har noen anbefalninger på type kikkertmontasje?
  3. Jeg har en marlin 30-30 som jeg ønsker rekylbrems på. Jeg ser på Finn.no og på andre nettsider men der er det oppgitt annen kaliber. Hvilken rekylbrems kan jeg kjøpe til en 30-30? Vil en 308/30-06, 6,5/55 passe på en 30-30 feks.
×
×
  • Create New...