Jump to content

Kaptein vom

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kaptein vom's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jeg finner ikke noe om dette temaet, men er det noen som har noe informasjon rundt dette? Jeg finner både ferdig ammo og kuler i blyfritt, men jeg finner ikke ut om dette er noe som er egnet i et rørmagasin.
  2. Den Rössler titan børsa var veldig interessant.
  3. planen er å lade selv ja, men vil allikevel vil jeg gjerne ha muligheten for billig 6.5x55 ferdigammo. Så får man se litt hva det egentlig blir til etterhvert. dette har vært veldig oppklarende for meg
  4. Det har kommet fine innspill her i denne tråden og jeg har nå prøvd å finne ut litt mer og har noen spørsmål. er det samme hylsebunn (ergo sluttstykke) på både 308/30-06 og 6,5x55. Og da har jeg forstått det sånn at 22-250 også er lik. (?) Hvor finner jeg evt en grei oversikt over hvilken patroner som har samme hylsebunn? Jeg har søkt litt men finner ikke all verden og endel informasjon kan virker litt motstridende. Takk for tolvmodigheten
  5. ser veldig kurant ut på film iallefall. men vet du om det er plass til magasin i f.eks 300wm eller må du da isåfall bytte den ‘’plata’’ som omslutter magasinet?
  6. Budsjettet er igrunn litt flytende, men vil helst ikke over 25000,- for selve basisvåpenet, gjerne brukt. svaret ditt Stigamundsen var for en fersking som meg overaskende oppklarende. har du tips tat jeg gjerne imot forslag på både rifle og forskjellig kombinasjoner.
  7. Hei, dette er nok spurt om endel før og jeg har søkt endel, men finner ikke noe konkret svar. mitt spørsmål er hva som er av muligheter når man ønsker seg systemrifle med løp/piper i både 300wm eller en annen type 300magnum og 6,5x55. Det kan fort bli endel andre løp også, ideelt gjerne også en mulighet for et løp i 223rem. Det jeg først fikk lyst på var Sabatti, men der kn det se ut som at det er mye deler som må byttes for å få byttet mellom de nevnte løpene, så ser Schultz & Larsen ut til å være veldig interessant sånnsett, men hvor mye styr er det med pipebytte på den mellom 6,5x55 og 300wm? andre forslag mottas med takk. Budsjettet er ikke uendelig så Blaser og lignende er gjerne lite aktuelt.
×
×
  • Create New...