Jump to content

OKS

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OKS's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Utdannet tømrer så å håndtere verktøy skal jeg nok klare…
  2. @bobby Takk for svar. Greia er at jeg har skutt veldig ujevnt to bra serier kan ha blitt avløst av noen skikkelig ræva serier med under 10 treff. Har ikke klart å finne feilen og gikk til det skrittet å sjekke synet i fjor da jeg begynte å lure på om det var noe feil på øynene mine. Var i helgen på hagleinstruktør kurs og da avdekka vi at den var litt lav så vi la på 6mm og treffprosenten økte og skuddbildene ble plutselig jevne. Derfor ønsker jeg en permanent løsning. 6mm er jo i utganspunktet ikke så mye, men med den merkbare forskjellen er det vel bare å ta tak i det så man får montert likt hver gang og får de jevne skudd bildene.
  3. Er en 685 My19 med trestokk. Så ønsker at det skal se nogenlunde fint ut.. Epoxy har vært vurdert ja, men har null kunnskap om det selv så usikker på om keg tør å gyve løs på jobben selv. Fant i går kveld noe som het ABS plast som kunne varmes og formes. Den fikk man i 3 og 4mm tykkelser, men skulle gjerne hørt om noen som hadde erfaring med sånne typer materiale.
  4. Hvilke type treslag? Er de Japan sagene presise nok så man for formet til samme «runding» som toppe av kolben så det blir tight å fint? Syns ei hagle til 20k+ fortjener å beholde et nogenlunde fint utseende.
  5. Takk for tips, men den bygger for mye sideveis. Skal hovedsakelig opp så derfor jeg vil ha laget en form for kile å legge på toppen av kolben.
  6. Hei. Min kolbekam er litt for lav så jeg ønsker å bygge den opp. Å ettermontere kolbeforhøyer er dyrt og silikon pad var helt jævlig. Har noen her inne tips til materiale eller fremgangsmåte for å heve kolbekammen 6-7mm uten at det ser forjævlig ut? Nå er det papp og gaffa, men ikke noe jeg vil ha i lengden. Tenker om man kan få laget en trekile av noe slag eller et materiale man kan forme til plast ell? Tar i mot alle tips!
×
×
  • Create New...