Jump to content

toresjaktturer.com

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

toresjaktturer.com's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Week One Done
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

  1. Gode Nyheter: Fikk ikke reklamasjon, men Jakt og Friluft tar hagla i innbytte og jeg får et annet våpen! Det er en løsning jeg kan leve godt med!
  2. Den eneste begrunnelsen er at - det er i utgangspunktet ingen reklamasjon på treverk-.
  3. Jeg har klaget så busta fyker, men til ingen nytte! Jakt og Friluft og Schou nekter meg reklamasjon på denne. Så hva skal jeg gjøre? Å gå rettens vei koster tid og penger..
  4. Takk for det, Gillen! Dessverre mener J&F og Schou noe annet. De avslo mitt ønske om reklamasjon på fredag
  5. Hei Ole! Håper du er fornøyd med SV10 en. Jakt og Friluft sa på fredag at jeg ikke får reklamasjon. Men kanskje tar de den i innbytte? Ikke vet jeg. Veldig ulikt Jakt og Friluft dette, som alltid har vært greie å ha med å gjøre.
  6. For er du like uheldig som meg, så risikerer du å ikke få reklamasjon om stokken sveller..
  7. Kanskje du burde løsne stokken og olje treverket på innsiden, der hvor solen aldri skinner?
  8. Kanskje det heller er du som har vært heldig? Har du jaktet med den i skikkelig ruskevær?
  9. Nei, jeg er ikke bilmekaniker og jeg er ikke børsemaker. Det som er under panseret på bilen overlater jeg til mekanikeren og det som er på innsiden av hagla til børsemakeren. Det er svært urimelig av Jakt og Friluft å forvente at jeg selv skulle ha skrudd av stokken og oljet treverket innvendig før bruk. I så fall burde hagla i det minste ha blitt solgt med en advarsel: - Må demonteres og treverket må oljes innvendig før bruk!
  10. I følge en som har peiling på våpen kan en mulig årsak være at treverket ikke er olje behandlet på innsiden fra fabrikken. Disse haglene må visst oljes - der hvor solen aldri skinner-. Men hvilken gjennomsnittsjeger skrur av baktre og fortere for å olje der før man går på jakt?
  11. Ikke vet jeg om Beretta har fått dårligere kvalitet, men plastikk er plastikk. Et materiale som ikke er solid!
  12. Når det gjelder jakt og våpen så har uten tvil mitt kjøp av en ny Beretta 690 Ultraleggero hos Jakt og Friluft i Arendal vært årets store skuffelse. Ja, at dette våpenet skulle være så dårlig som dette føles nesten litt uvirkelig for meg. For Beretta er som kjent verdens største produsent av sivile våpen og har laget kvalitetshagler i flere hundre år. Men på denne nye modellen er noen av delene byttet ut med plast for å redusere vekten, og det er kanskje det som er problemet. Jeg rakk kun 2 jaktturer med denne hagla før den gikk i stykker. På den siste turen var været dårlig og det kom et par kraftige regnskyll, men det burde vel en kvalitetshagle fra Beretta tåle? Og selvsagt hadde jeg oljet stokken etter alle kunstens regler før jeg gikk på jakt med hagla. Etter jakten tørket jeg av alt vann jeg kunne se, oljet den godt på både stål og tre, og la den åpent slik at den ikke skulle få skader. I 2001 opplevde jeg nemlig at kolben på en hagle sprakk etter tre dagers jakt i dårlig vær. Så klok av skade har jeg siden dette alltid vært super nøye med at treverket på hagla er skikkelig godt oljet før en jakttur. Noen dager etter jaktturen tok jeg frem hagla for å kikke på den, men den var hard og vanskelig å brekke, og da den endelig spratt opp kom det et stygt merke fra toppleveren på treverket. Ja, jeg trodde nesten ikke mine egne øyne! Og i tillegg ser jeg at sideplaten i plast på høyre side er sprukket og buler utover. Jeg kjenner på sikringen som også er laget av en slags plast, og den er skikkelig hard og vond å få av! Nei Beretta! Jeg tror kanskje ikke at det var noen god idé å benytte plastikk-deler for å redusere vekten. Jeg føler virkelig at jeg har kjøpt den berømte «katta i sekken» med denne hagla. Nå krysser jeg fingrene for at jeg skal få reklamasjon på den hos Jakt og Friluft!
×
×
  • Create New...