Jump to content

vetting

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vetting's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hvordan er det å stable esker med hagleammunisjon? Lagrer ammunisjon i godkjent våpenskap (under 2000 skudd). Plasserer eskene i bunnen av skapet og oppå hverandre. Blir jo litt tyngde på de nederste eskene, og de står over tid. Hva tenker dere?
  2. Har vært på skytebanen noen ganger, og har flere erfarne venner som skyter og som jeg skal gå på jakt sammen med Kan si at på skytebanen har jeg skutt med en hagle som skytebanen låner ut, og med deres ammunisjon. Husket ikke på å se over hva de brukte som øveammunisjon. En av vennene mine har egen leirduekaster, så kan gjerne øve sammen med han. Og i den forbindelse tenkte jeg på hvilken ammunisjon jeg skulle bruke til dette, da det blir skutt en del. Så tenkte kanskje da om stål er veien å gå. Til jakt har jeg allerede ammunisjon, men den koster litt mer enn det som kanskje trengs til øving? Men tenker også det er greit å spørre om dette her på forumet.
  3. Hei. Jeg er ganske fersk i dette gamet, og trenger noen råd. Har fått min første hagle nå, en Browning B525. Har skutt litt før, men begynner nå å skal øve og gå på jakt. I tiden fremover kommer jeg til å skyte en del på leirdue. Det er stor forskjell på prisen på ammunisjon, og lurer derfor på hva dere bruker når dere skyter leirdue. Har lest en del om stålammunisjon, og skjønner at de fleste hagler tåler dette. Det er jo ganske mye billigere enn andre alternativer, så er dette veien å gå?
  4. vetting

    Reim til hagle

    Takk for gode svar. Har gått til innkjøp av en enkel reim fra Biltema, og Vorn EV45
  5. vetting

    Reim til hagle

    Planen på sikt er å kjøpe en sekk ja, har sett på Vorn sine sekker. Jeg ser for meg at denne er fin på dagsturer når jeg ikke har med meg alverden med utstyr. Men jeg er også på turer hvor jeg har med telt, sovepose, og utstyr for å være på tur med overnatting(er), og da ser jeg for meg at Vorn-sekkene blir for små til å ha med alt utstyret. Da kan jeg ha med en større 80 liters sekk (hagle nedpakket i denne), og gå med denne til teltplass eller hytte. Da ser jeg for meg at det er greit å ha ei reim når jeg skal på jakt, spesielt når jeg går på ski. Kanskje bare gå for en enkel reim og reimfester fra Biltema?
  6. vetting

    Reim til hagle

    Heisann Har akkurat fått meg hagle, en Browning B525. Nå skal jeg få kjøpt meg en reim. Noen som har anbefaling på reim som passer bra til hagla? Har sett litt på denne, ser jo smart ut. Men kan være at den er mer til bry enn til hjelp? Quick Shooter reim
  7. Jeg tenker at jeg blir å ha 3 våpen til sammen. En hagle, en rifle og en salongrifle. Men jeg vil ha et skap hvor jeg kan ha alle våpnene hele, samt lagre utstyr og ammunisjon.
  8. Takk for svar Noen andre alternativer som er billigere/bedre?
  9. Heisann. Skal kjøpe mitt første våpenskap. Har sett en del på Raufoss 6, da enten i Basic eller Premium. Er det verdt oppgraderingen til Premium? Ved å kjøpe Basic 6 på Raufoss.no, vil det bli 7889,- ferdig levert på døra. Noen som vet om om bedre pris? Har ikke funnet noe bedre ved googling. https://www.sikkerheten-selv.no/ har det til samme pris, men da er det bestillingsvare. Takker for alle tilbakemeldinger
×
×
  • Create New...