Jump to content

Ivers1

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivers1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. jeg har forstått det slik at både tikka og browningen har justerbart trekk. og at de begge er ned mot 1kg, og har de gangene jeg har skutt ikke syns det har vært noe særlig problematisk. er jo dumt hvis det er for lite, da blir det jo fort litt lett å trekke for tidlig.
  2. tenker du da at original avtrekket er litt hard, så du anbefaler lettere avtrekk?
  3. Tusen takk for noen gode utfyllende svar! Har nok fortsatt et par dager igjen til våpensøknaden er klar, så jeg håper på mulighet til å få kjent litt mer på de før jeg velger, men er det flere som har argumenter setter jeg stor pris på alle!
  4. får justerbar kolbekam til begge. ingen av de to jeg har sett på har dette Orginalt, men monteres for ca 1500kr hos børsemaker.
  5. ja er nok ikke største forskjell på stokken på disse, og jeg må nok uansett hvilken jeg gå for montere ekstra braketter på kolben på disse og justerbar høyde.
  6. har jo vært på jakt litt med lånt våpen tidligere, og ser ikke noe problem med lengde på eventuelt tikkaen, tenker heller kanskje eventuelt motsatt om browningen kan bli kort da jeg er så lang. eventuelt hvilke andre fordeler/ulemper som er med de to. noe særlig høyt smell og mye lyd blir det nok ikke uansett med en jd184 demper. men kan se fordel med mer fart i det store bildet.
  7. Jeg spør av den enkle grunn at jeg ikke har så mye erfaring ang dette selv, men hvorfor ville du ikke hatt det? jeg vet disse vil gjerne ha en noe lavere utgangshastighet på kulen, men hvor mye vil det eventuelt ha å si på 100-200 meters hold, det blir nok for det meste jakt i skog med hund, og noen turer ut på jordet om kveldene for min del.
  8. Hei alle sammen! jeg er igang i jakten etter min første rifle, og har fått pint dette ned til 2 alternativer. jeg sitter å ser på en Tikka t3x lite Veil med flutet sluttstykke og løp. i rustfritt stål. Det andre alternativet jeg ser på er en Browning x-bolt superlight Cerakote med 46cm løp. Begge er 308win. prismessig er dette to tilbud som jeg har fått til ca samme pris. og kikkert og demper blir det samme på begge to. Lurer derfor på om noen har noen gode argumenter for/mot de forskjellige riflene? noen som har egne erfaringer som kanskje kan hjelpe meg på vei? Til info er jeg 197 høy, og begge skal påmonteres justerbar kinnstøtte. håper noen kan ha noen gode innspill å komme med! Hilsen Marius
×
×
  • Create New...