Jump to content

HIS 7 pistol

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HIS 7 pistol's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei,er det noen som vet om det finnes links kongsberg mauser eller liknende,eller må den bygges om. Helge
  2. Hei, er det noen som kan eller vet om noen, eventuelt børsemaker, som kan sammenføye/forlenge to magasiner, tig sveise sammen,så kapasiteten blir større. Dette gjelder H&K g3/91 magasiner i primært amuminium. Det er lovlig og det har blitt gjort før.
  3. Ja det høres greit ut.
  4. HIS 7 pistol

    pistolgrep

    Hei,hvilken er best av disse to pistolgrepene: Armanov eller Lok?Har prøvd begge,og begge sitter/ passer bra i hånda. Er litt vanskelig å velge hvilket grep jeg skal handle. His7 pistol
  5. Takk for info,det var det jeg tenkte også
  6. Hei alle sammen. Er det noen som har brukt og har erfaring med "Reload Swiss RS" pistolkrutt. Kan dette kruttet sammenlignes med vihtavuori kruttet for eksempel? HIS 7 pistol
  7. Hei,alle sammen,tror vi avslutter her,ja kanskje jeg skulle spart meg for denne tråden, er det en innsender som sier,så vi avslutter her,takk for all info,og de som vill fortsette kan jo gjøre det Ps, søknad ble sendt for 10 uker siden og fikk positivt svar i dag,godkjent
  8. så minst 10 oppmøter er ok, og en trenger ikke 6mnd med aktivitet. Jeg har 4 mnd i klubb med aktivitet og det er mer en 10 oppmøter. Har våpen fra før,og skal bytte en gammel pistol til en nyere,avhende den gamle for så å erverve en ny i samme kaliber.
  9. Kjenner til forskriften,man må ha 6mnd uansett for ervervelse av nytt våpen. Men i mitt tilfelle er det snakk om å bytte den gamle samme pistolen jeg har inn i en ny. Avhende den gamle for å erverve en ny i samme kaliber og bruksområde,hvordan blir det da?
  10. Hei,har alt dette,15 treninger,3 aproberte og 4 klubbstevner,skriv fra klubb,så dette skulle være iorden etter min mening.Men iløpet av 4 mnd, ikke 6 mnd,og jeg vet ikke om det har noe å si.
  11. Stemmer,har vært med i et forbund som har aktivitet med den type våpen jeg har ,har bare vært litt av og på med hensyn til klubb og aktivitet opp gjennom årene.
  12. Er ikke helt sikker på dette her.Har vært medlem i klubb siden 1991,men vært en del av og på,pga av at jeg stiftet familie,så i den perioden var jeg medlem og ikke medlem av en NSF klubb.Men har hele tiden vært medlem av en militær tilknyttet klubb som ikke har vært knyttet opp mot NSF. Kanskje våpen lovene så litt anderledes ut for 30 årsiden
  13. Hei,Har opptil flere håndvåpen,skal bytte ut pistolen med en som er nyere.Har vært medlem a klubb for flere årsiden,med et opphold opptil nå. Er pr idag er jeg medlem av en pistolklubb (4mnd). Og da lurer jeg på om denne 6mnd reglen.Må en ha vært medlem i minst 6mnd, for å bytte til et nyere våpen med samme bruksområde,aktiviteten for 4mnd er ok.
×
×
  • Create New...