Jump to content

Fiplingdal123

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiplingdal123's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

4

Reputation

  1. Ja skal ikke klage så mye på høsten her! Timene med spekulering er vell en viktig del av det å ha hund. Høres ut som du har lik tankegang som meg så håper det er riktig tankegang. Mange timer ute sammen slik at tilliten til hverandre blir bra. Har vell ingen konkrete tips å komme med enda da jeg ikke aner hvordan Koda blir enda, men tipset om god tolmodighet er et godt tips. Selv om det er vanskelig å følge. Når det kommer til lydnivå så er jeg også overrasket hvor stille han er. Koda bor ute og lager kun lyd når rådyr og elg passerer. Ser bare på forbigående personer og hunder uten en lyd. Planen så langt er utstilling i Mosjøen og Hattfjelldal til våren. Skal gå jaktprøve etter hvert men usikker på om det blir i år. Satser på å ta en Laika prat hvis vi møtes! Legger ved et bilde som jeg mener burde være obligatorisk.
  2. Anbefaler deg å sjekke Facebook gruppen "Østsibirsk laika". Vet det er et par kull på gang.
  3. Hei! Høsten til Koda kan beskrives med mange fine stunder og en del godt arbeid, men den kan også beskrives med mye hodebry og frustrerende stunder fremfor bålet. Koda søker bedre og bedre utover høsten og stiller flere elger men loser ikke enda... Han jager ca 2mil på det meste også kommer han tilbake til meg. Han jager selfølgelig også mus, ekorn, storfugl, sau og rype. Han er fortsatt ung så hadde ingen store forhåpninger til høsten. Ble ingen elgfall for Koda, men han var med på en del elgfall og viser mere interesse for hver gang. Ellers så er Koda en fantastisk turkamerat og familiemedlem. Litt valperampestreker og trassig enda men det tåler jeg.
  4. Hei, må bare si tusen takk for en fantastisk tråd! Jeg ble tipset for 2/3år siden om rasen Østsibirsk Laika og kom over denne tråden da. Jeg hadde aldri hørt om rasen og planen var opprinnelig Jämthund men endret mening mye takket være denne tråden. Nå sitter jeg her med min første hund, min egen Øst Laika og kunne ikke hvert mer fornøyd! "Koda" er nå 8 månder gammel og kjenner han mye igjen slik du beskriver Rago her. Gledes til jakthøsten som nærmer seg nå! Legger ved et bilde av Koda med Pilfjellet i bakgrunn.
×
×
  • Create New...