Jump to content

jkvest

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jkvest's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. Jeg bruker SMK 300gr. jeg bruker akkurat samme lading i N120, forskjellen er COL på 68,5mm og da har jeg friflukt på 2mm. Fylling av tomrom med oppflising dasspapir. Papiret har jeg fått til å fungere bra, jeg stapper ikke men fyller pent og pyntelig og nok til at kruttet holder seg samla ved tennhetta. Jeg har ikke kronograf men gått etter lyden, gøy at vi har havna på samma lading skal ikke påstå at fylling at stor påvirkning på presisjon, men liker å tenke at x-faktoren med ulik tenning av kruttet er borte. Bildene er fra ladestige på 100meter. 18gr,17gr,16gr,15gr,14gr,13gr. 15gr ble best presisjon og fin lyd av. med 15gr lading tar 12,5mm av 19,96mm tilgjengelig hylsevolum opp til kula. 12,5/19,96 er grunnen til at jeg vil bruke fylling og tror det har litt å si for presisjon, det er også noe volum fra kulbunnen og opp til halsen. virker som du har endel mer peiling enn meg på lading og diverse så du har sikkert tips å komme med til veien videre for bedre presisjon. For min del trenger det ikke gå hullihull men ha bruksverdi i praksis Siden samlingene med SMK 300gr gikk som på bildene har jeg bestilt Maker sine 350gr ekspanderende kuler.
  2. ja har lest igjennom tråden du linker til, mye bra lesing. mulig du har fått et mandags-løp, for mitt løp begynner å passere ca 350 skudd super og ca 100 sub. bore-scopa etter hver tur på banen og det eneste jeg har å utsette på er finnishen i kammeret, hylsa får tiger-striper. kun overflate slik at man ser møstret. det har jeg ikke brydd meg noe om og ser ikke ut til at det har noe å si for de 25 hylsene jeg har brukt om og om igjen. det var ny info for min del mtp romdensiteten. takker! jeg har funnet ut etter endel om og men med sub-lading at jeg bruker et fyllingsmedium for å fylle tomrommet som ikke fylles av krutt. etter at jeg begynte med det har samlingene blitt bedre og aldri mer opplevd overflatetenning og overtrykk. har du prøvd noe medie for fylling? ev hva bruker du?
  3. Hei Igjen! er ikke mye her inne å titter men ser nå at det har kommet flere som vil ha 8,6blk. jeg har kommet et godt stykke lengre i ladig og fått supersonic oppe og gå. suksess! har ladet en runde med sub, mange patroner gikk bra helt til jeg fikk en som ikke gikk så bra. fikk overflatetenning og meget for høyt kammertrykk. dette er rette på nå og har skutt ca 50 patroner feilfritt med god nok samling. jeg bruker Lapua 6,5cm hylser. presset om, dreid ned og neckturnet.(Lapua cm må du også dreie halsen på) hylsevolum på 46,7gr. finner tabeller på synonyme krutt ift brennhastighet, men det er et aspekt av info som ikke er så lett å finne. korntype og størrelse på krutt, da dette har litt å si ift fyllingsgrad. noen erfaringer om dette? accurate1680/N120? noen som har tips til medium for å fylle tomrom i hylse ved for liten fyllingsgrad? jeg skal bruke rifla med super og sub til jakt.
  4. men de to nederste linjene er for 8" og 12" langt løp.
  5. Hei! Jeg er ny her inne. Jeg skal skaffe meg det nye kalibret 8,6BLK med ei løpslengde 16"(Se lade-tabell). kalibret er så nytt at det er veldig få som produserer ammo ennå. En håndfull ladedata er publisert, men er med et krutt jeg ikke klarer å finne verken på nett eller i butikker i Norge. Ladedataene kommer med kruttet: Accurate 1680(se ladetabell). Spørsmålet da er om noen her inne vet om et synonymt krutt fra Norma eller Vihtavuori eller andre andre produsenter som er lett å skaffe i Norge?
×
×
  • Create New...