Jump to content

MaritimeBastard

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MaritimeBastard's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. Primært jegere som har prøvd den eller - av de du har pratet med? Mulig det må noen lodd til langs chassiet på rifla jeg planlegger...
  2. Noen her inne som har forhåpninger til nye Vanward Hunter? Ser helt rå ut, men det får bli sekundært til egenskapene. Ser i flere tråder her inne på Lyddemper at flere var/er fornøyde med sine TE-titan - noe jeg godt kan forstå. (Har selv ikke skutt med de.) Ett helt stykke titan gjør vel sitt med nedkjølingsegenskapene til demperen, noe som kommer frem i flere TE-Titan-tråder. Tanker? 258 gram (M14x1) kan vel sies å være i nedre sjiktet? Kanskje en smule for lett til annet enn jakt? På ingen måte affiliert med Vanward, men på leit etter demper til en 200STR dukket den opp i resultatlisten i søkemotoren.
  3. Ja, var det jeg så for meg. Så får vi se om jeg i det hele tatt får søknadsgrunnlaget på plass før jeg søker om 22LR i samme slengen.
  4. Regner med de skyter på feltbanen til Os da - den som går fra anlegget deres, og over veien opp forbi kasunene på M2-banen til Ulven.
  5. Ja, er dette jeg har inntrykk av også. Noe som passer meg utmerket - terpe ferdigheter på 100m når ikke anledningen for å reise ut og skyte på lengre hold er tilstede. Sånn sett er vel planlagt rifle litt idiot å møte opp med hos Os - de skyter innendørs på 50m fra oktober til april - om ikke samtlige har lyst på skallebank. De har fin 100m og 200m, da.
  6. Lekkert. Holder til i Bergen, noe jeg har forstått ikke nødvendigvis er mekka for langhold(?). Ikke noe i mot kjøreturer ut i distriktene.
  7. Noen pekere på hvordan man går frem rent praktisk for å ha alt på det rene opp mot søknaden til Politiet? Aldri stått ovenfor denne problemstillingen, og har heller ikke klart å karre sammen en oversikt over fremgangsmåte som treffer min situasjon.
  8. Takker for svar! Da blir det innmelding i jakt- og fiskeforbund, og så tar jeg det derfra. God helg!
  9. Ja, den approachen fra NBSF ser jeg ikke helt...
  10. Hei, Håper jeg treffer greit med dette innlegget hva tema og innhold gjelder - så får jeg heller tåle å høre at det er diskutert opp og ned i mente tidligere (jeg finner nemlig ikke relevant, tidsriktig, info). Har avsluttet karrieren i marineblått, irriterende nok før Politiet oppdaterte ordlyden og definisjonene i ervervelsesprosessen til å innbefatte min tidligere grad (tidl. lød det offiser / befalingsmann - nå kan man søke særskilt som grenader / konstabel). Derfor; når man ikke har fri tilgang på ting som skyter langt gjennom jobben, må man gå til anskaffelse selv. Planlegger med anskaffelse av STR 200 i Vision-chassis. Hvordan ser prosessen ut, fra innmelding i klubb + forbund, til søknad opp mot Politiet, om jeg kun er interessert i muligheten til å vedlikeholde ferdigheter på 100m, samt skyte stål på lengre hold? Er dette i det hele tatt mulig, eller må man "forkle" bruken med stevnevirksomhet innad i DFS? Er det noen her inne som vet om langholdsmiljø med tilslutning til forbund på Vestlandet, som evt. har stålkontroll på denne typen ervervelse?
×
×
  • Create New...