Jump to content

jeger_roshagen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jeger_roshagen

  1. jobber som deltid på butikk som selger våpen og har delt ansvar for salg av våpen, dette gjeller sikkert ikke hos alle men vi prøver å gi best mulig pris innafor de reglene som er satt av arbeidsgiver, er veldig variert hva man kan gi utifra pris fra leverandør men er som regel litt å gå på om har hvert borti å ikke kunne gi noen ting ettersom vi da ville ha gått i minus og andre ganger har jeg gitt nærmere 10k i rabatt varier veldig på hva du skall ha hvordan merker også videre. realiteten e jo mere "småting" du får i pakka jo mere vill d se ut som man kan gi. men nei er ikke ufint å spørre om det er noe som kan gjøres og hvis du får et anna svar enn at dessverre det e ikke mere å gå på så ville æ ha dratt en anna plass.. bare mine 2 cent
  2. varierer veldig jeg er 175 og 68kg og bruker medium i noen jakker og smål i andre. buksene ligger jeg på medium men jeg liker di litt tettsittende:)
  3. jeg leker med tanken om å bygge ei ultralight rifle primært til toppjakt/reinsjakt/rådyr. har forhørt meg med en hel del børsemakere å hovedsvaret er at det ikke er mulig å få bygget ei rifle på under 2,5kg med 0.75 moa presisjon... er jo selvfølgelig ikke et krav men jo bedre presisjon jo bedre. noen som har noen tanker? evt har gjort noe lignende? budsjett ligger på rundt 60-80k så det meste er egt innafor men har ikke lyst å kjøpe ferdig rifle viss det gir meining? har ei strøken ei på 2,7kg naken og 3,7.
×
×
  • Create New...