Jump to content

DSS

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DSS

  1. DSS

    Merkel 547S

    Nei, de er nok ikke gullforgylte
  2. DSS

    Merkel 547S

    Kommentarer til de siste innleggene: Hagla passer meg helt perfekt, og jeg skyter godt med den så stokken kan heldigvis være som den er. Godt det ble avklart at Beveren Sport ikke solgte en 547S til 30,000.-. Tror nok den ville vært verdsatt høyere om i bra stand. Det er mye flotte våpen i kjelleren der. Var mest interessert i å vite om noen hadde vært borti den modellen før. Da jeg googlet fikk jeg kun noen få treff og det ene var på et nettforum i tyskland fra 2019 hvor de diskuterer sine drømmevåpen, og en skriver (oversatt fra tysk av google): Merkel 547S. Trolig kun bygget i form av noen få spesialmodeller. Likevel gir jeg ikke opp drømmen. Det er interessant å se at prisen på kvalitetsvåpen (brukte) er lav i Norge sammenliknet med en del andre land. Det er jo interesse, markedet og hva kjøpere er villig til å betale som bestemmer prisen. Godt jeg ikke skal selge
  3. DSS

    Merkel 547S

    Takk for kommentarer. Med engelsk mener jeg i tillegg til engelsk skjefte også litt slankere forskjefte samt Rose & Scroll gravyre, som beskrevte under. Som du sier "man må treffe den rette kjøper".
  4. DSS

    Merkel 547S

    Er det noen som er gode på Merkel hagler? Har nylig kjøpt en flott Merkel 547S hagle. Det finnes nesten ingen informasjon om denne modellen. Med Google er det ikke mange treff. Hagla er produsert mellom 1981 (løpet er datert november 1981) og levert til forhandler i 1983. Ikke mye informasjon jeg fikk fra Merkel heller. Jeg har fått fatt i original papirer på hagla med produksjonsdetaljer som mål, boringer modell, etc. Merkel sier at nærmeste modell som produseres i dag er 60E og prisen for en ny hagle er ca. 200,000.- Det jeg er mest interessert i å vite er: - er det noen som kjenner til denne modellen fra før? - er dette et modell som det kun er laget få av - alt tyder på det? Dette er en engelsk modell produsert av Merkel - se bilder - hva kan trolig verdien på våpnet være ?(jeg vet selvsagt hva jeg har betalt, men ikke om det er en fornuftig pris - har ingen referanser)
×
×
  • Create New...