Jump to content

Jornare

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jornare

  1. Jornare

    Grepsstørrelse

    Takk for gode innspill, da har jeg et utgangspunkt
  2. Jornare

    Grepsstørrelse

    Hei, driver og ser på Pardini i kal. 22, og lurer litt på hvordan størrelsen på grepet er i forhold til håndstørrelse. Jeg har ei ganske standard herrehånd, og bruker størrelse 9 og 10 i hansker. På benelli mp90 som jeg skyter med i dag, har jeg et Nill grep i L. Men da jeg prøvde Pardini med L, passet ikke det hånden min. Våpenet var ikke justert til min hånd, men selve grepet føltes for stort. Er det noen som har erfaring med både benelli mp90 og pardini sp, og som vil mene om hvilken grepsstørelse jeg må ha? Jeg skal prøve et par andre våpen i tillegg, slik at jeg kan bedømme selv.
  3. Hei, takk for tilbakemelding. Veit du årsmodell på din pistol? Og evt når denne modellen gikk ut av produksjon? Årsaken til tråden jeg har startet, er at jeg skal skifte ut noen deler, og må finne ut om de nyeste delene på markedet er kompatibel med min modell.
  4. Hei, jeg har en Benelli Mp90 som jeg ikke kjenner alderen på. Er det mulig å finne ut av dette ved hjelp av våpennummeret? Jeg har funnet ei slik side for Glock og har fått bekreftet både årsmodell og generasjon her, men er det noe tilsvarende side for Benelli? forøvrig har pistolen sølvgrå slide og rød skrift på løpet. Det er kanskje noen som kan gi meg en pekepinn ut fra disse opplysningene?
×
×
  • Create New...