Jump to content

fred.olav

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fred.olav

  1. 20 hours ago, kjella said:

    Hvis du har tid til å vente og penger nok, går du for en take down fra Reimer Johannsen. 

    Fikk bygget en rifle med Mauser M98 double square bridge låskasse fra Reimer Johannsen i Tyskland. 

    Kan ikke få gitt nok skryt til arbeidet fra Tyskland og til Roger Hansen som bygget rifla.

    Edited 20 hours ago by kjella

    Hadde satt pris på bilder?Er svært interesert i å se hvordan den ser ut og hva prisen ble ferig bygget.

  2. 8 hours ago, Nybegynn3r said:

    eg har vært med på jakt i 5 år nå  og tok jegerprøven i høst, så jeg har ikke vært på storviltjaktjakt med våpen, bare på post med annen jeger og observert.

    Jeg synes at tabellen er veldig fin. Den skisserer ANBEFALTE skyteavstander, og jeg tenker at det er et godt utgangspunkt.

    Hei.Det fint å få bli med og observere med erfarene jegere ,selv har jeg vært med min far siden jeg var 4-5 år.Men føler at mine ferdigheter som jeger og innenfor skyting er milevis fra min fars.Å er litt redd for å ikke stå til forventningene.Tabellen er vel et greit utgangspunkt for meg, men min far bare blåser av den når jeg viste han den.Får vel kjeft hvis jeg glipper en skuddsjangse.

  3. Mange gode svar😃Jeg sa norden fordi jeg tenkte på bjørnejakt i sverige.Og de tre standar 6,5-308-3006 osv bra til det meste men på bjørn hvis den ruser mot deg [hund stålos og hun søker jeger] osv.Jeg tenker litt større med litt mere stopping power.8mm8,5 ,9,3,375?

     

  4. Tydelig noen med litt for mye hår på brystet  som føler seg provosert av mitt ordvalg. Tråden ble startet for å prøve å få en litt objektiv tilbakemelding fra den gjennomsnittlige jegeren om normale jaktsituasjoner som  ikke så drevene jegere kan reflektere over og kanskje lære noe av.Ikke å ha pissekonkuranse om hvem som er den råeste skytteren i alle situasjoner. Jeg kjenner noen jegere og skyttere som er extremt rå på skyting på lange avstander og som skyter på dyr i bevegelse som jeg tror lett matcher skrytet her, men det var vel ikke det jeg var ute etter i tråden. Jegere som er nybegynnere må starte en plass.Regner med de fleste drevne jegere har vært en kvisete usikker lettskremt amatør en gang som meg.

×
×
  • Create New...