Jump to content

fred.olav

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fred.olav's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Når man er så godt i gang så må man selfølgelig i tillegg til takedownrifle ha med seg en dobbelrifle i tilfelle farlige situasjoner.
  2. Hadde satt pris på bilder?Er svært interesert i å se hvordan den ser ut og hva prisen ble ferig bygget.
  3. Dere tar meg direkte på ordet,og jeg beklager at allt vilt var et litt bredt omfang.korrigerin.allt villt unntaken småvilt....
  4. Ser ut som det er mulig å få seg brukt takedown til 60-70 000,- 120000 for ei ny ei.Det er jo overkommelig.Mauser sin så jo mest elegant ut.Dener sikkert dyrere enn 120 000
  5. Det er hva jeg bare må ha..Løp og kjøp.Noen som vet pris og hvem so forhandler dem?
  6. Det var det beste forslaget jeg har hørt.Take down boltrifle i 300 og 375 H&H det må det bli.Hvem produserer disse riflene?
  7. Hei.Det fint å få bli med og observere med erfarene jegere ,selv har jeg vært med min far siden jeg var 4-5 år.Men føler at mine ferdigheter som jeger og innenfor skyting er milevis fra min fars.Å er litt redd for å ikke stå til forventningene.Tabellen er vel et greit utgangspunkt for meg, men min far bare blåser av den når jeg viste han den.Får vel kjeft hvis jeg glipper en skuddsjangse.
  8. Mange gode svarJeg sa norden fordi jeg tenkte på bjørnejakt i sverige.Og de tre standar 6,5-308-3006 osv bra til det meste men på bjørn hvis den ruser mot deg [hund stålos og hun søker jeger] osv.Jeg tenker litt større med litt mere stopping power.8mm8,5 ,9,3,375?
  9. Hei,den har ikke rett høyde og vinkelen på siden passer ikke.jeg litt på siden av skinna og ser bare så vidt kornet
  10. Jeg lurer på hvordan dette blir gjort?Blir stokken endret,merker utseende osv?Noen som vet om noen børsemaker som er god på dette?
  11. Hei og takk for mange tips.Hagn singelshot er jo forholdsvis dyr,men den tar jo de fleste kaliber.Alternativt er jo boltrifle med to løpsett og hurtig skifte av pipene.Da må kanskje hylsene være i noe samme størrelse.
  12. Hei.Ja det var du det med tabellen.Har du fått praktisert noe jakt selv?
  13. Den ene er en beretta o/u ,tror den kalles silver p ett eller annet.skrur av stokken nå man tar av kolbekappa.[er demontert]
×
×
  • Create New...