Jump to content

Tor77

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tor77's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tor77

    Kongsberg M67 F2

    Oppdatering: Rookie-mistake. Sikringen er så hard at jeg måtte ta den med tang. Nå som den er brukt noen ganger går det lettere. "Chippen" på sluttstykket er også OK fra børsemaker fra XXL på Sandvika. Han mente det var prod.feil og at sluttstykket er godkjent i etterkant av feilen. Kongsberg M67, Dukleik i gull, 200 meter, diopter, Norma patroner.. Hva kan gå galt? Moro blir det. Håper jeg kan inspirere andre til å ta merker også!
  2. Tor77

    Kongsberg M67 F2

    Bor i Lier, tenkte å prøve merket på Reistadbanen.
  3. Tor77

    Kongsberg M67 F2

    Ja det skal jeg gjøre! Jeg kunne skru den inn en runde til - men fremdeles går ikke sikringen på. Sender inn til børsemaker jeg..
  4. Tor77

    Kongsberg M67 F2

    Ja, det har jeg forsøkt.. står like bom fast.. Kan det være at "knotten" ikke går langt nok ut? skal forsøke å trekke den ut litt til og forsøke sikring da. Det hjalp å trekke ut knotten. da virket sikringen. Må være noe galt med dette tror jeg - eller gjør jeg noe galt? Det er også gått et skall i sluttstykket. For meg ser ikke dette så bra ut, er det trygt å skyte med denne? Tror jeg sender hele børsa inn til børsemaker før jeg skyter med den..
  5. Tor77

    Kongsberg M67 F2

    Hei, Jeg har satt meg som mål å få Forsvarets skyttermedalje. Eneste jeg mangler er Dugleik eller NAIS i gull. Som klasse 1 skytter bør det holde greit med en gammel Kongsberg M67 jeg har liggende etter bestefaren min. Nå er jeg helt fersk på denne børsa og vet ikke mye om den annet enn at det er 6.5 og at det bør gå greit å skyte til merket. Men, jeg får ikke til slå på sikringen på den. Er det en egen teknikk som må til eller er det noe galt med den? Det er også et nummer 2509 på sikringen, men det stemmer ikke med de fire siste i våpennummeret.
×
×
  • Create New...