Jump to content

Clint Eastwood

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Clint Eastwood's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ser ut som eg trykt kan kjøpe Winchester 9422, Browning BL22 og Marlin 39. Likte godt det eg såg på youtube om demontering og montering av Marlin 39. Det så veldig enkelt å greit ut Takker for mangen komentarer på innlegget mitt
  2. Men er det noen som har noe erfaring med Browning BL 22 ? Ser på youtube at den er vanskelig å montere ihop igjen etter demontering, men bortsett fra det ,er det et bra våpen?
  3. Kjekt å høre at lademekanismen fungerer som den skal. Har sett noen på youtube at det ser greit ut å plukke dei ifra hverandre. Har jo tenkt på en Browning BL 22 viss det ikkje dukker opp en 9422, men dei ser mykje vanskeligere ut å få i sammen igjen etter demontering. Fordelen med dei er jo at du kan kjøpe dei nye.
  4. Ja det er jo greit å slippe å bruke hammer og dor for å justere
  5. Ja et dioptersikte er en mulighet som eg kanskje vil benytte, men for no se det ann først. Takk for svar
  6. Takk for svar. Eg tenker å kjøpe ei børse med opne sikter. Har du, eller har du hatt noen 22 lever action som du kan dele noen positive eller negative erfaringer med?
  7. Men med bestemt ladegrep, fungerer lademekanismen bra? Ellers er det noe å tenke på når det når det gjelder Marlin? Eg tenker å kjøpe ei børse uten kikkertsikte
  8. Takk for svar Rugerdud. Kjekt å høre at du har gode erfaringer med din egen Kan du fortelle hvilket år din er produsert? Stemmer det at røret i magasinet kan falle ut når magasinet er tomt viss løpet peker nedover?
  9. Ja eg og har hørt at produksjonen blei stanset pga det var for dyrt. Men kan det stemme at maskinerings utstyret blei slitt på slutten av en lang produksjonstid, og derfor blei paningene til delene litt unøyaktige dei siste årene? Så derfor blei børsene noe meir tull med. Kan dette stemme?
  10. Ja eg er ikkje fremmed for å kjøpe en Marlin med engelsk grep, evt en ny Browning BL 22. Men Winchester navnet har jo liksom en spesiell klan, så det er jo egentlig det en har mest lyst på da. Henry H001 er jo en billig mulighet, men er litt i stuss på den. Eg har en annen salongrifle i 22, men har lyst på en lever action med opne sikter. Men stemmer det at dei siste årene Winchester 9422 blei produsert, var det litt meir problem med dei en tidligere. Var en i et amerikansk forum som trodde maskinene som produserte delene var begynt å bli slitt, så pasningene var ikkje like nøyaktige som dei burde vere. Kan dette stemme?
  11. Lurer på å kjøpe meg en Winchester 9422. En lever action er jo guttedrømmen, og noe eg alltid har hatt lyst å eige. Dette blir jo ei brukt 22, så da lurer eg på en del. Er kvaliteten bra på desse? Fungerer lademekanismen bra, eller må en forvente ladekluss fra tid til annen. Er det ellers noe spesielt en må passe på ved kjøp av ei sånn børse. Clint
×
×
  • Create New...