Jump to content

Jauda

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jauda

  1. Olesøn skrev (25 minutter siden):

    Nei, det gjør de ikke. Sjekket med Boyds og noen andre jeg ikke husker i farten da jeg drev med samme problemstilling.

    Ser at Boyds lager stokk til Brno 2E .22lr. Jeg antok at det var Model 2. 

  2. En bekjent med S&L i 6,5x55 fikk klikk da han skjøt med anlegg på jaktsekken. Grunnen var at hevarm kom i kontakt med sekk som medførte at hevarmen ble løftet ørlitegrann. Fikk tatt avtrekk, men med klikk.

    Er du sikker på at hevarm var ordentlig  nede?

  3. Har titan alpha i 30-06. Jeg er absolutt ingen topp skytter. De fem første her er skutt liggende med tofot. Første er dårlig avtrekk. De tre siste er sittende uten reim. Sellier & Bellot 11,7g helmantel. 

    IMG_20220628_184408_9.jpg

    • Like 2
  4. Har ingen erfaring med .17 hmr. Har en bekjent som sverger til det på reven, men da er ikke stillhet prioritert. Jeg har derimot prøvd .308 subsonic med demper. Det var ikke rare smellen.

  5. venator skrev (På 26.4.2022 den 17.59):

    Akseptabel lav vil den være siden jeg er ute å bli kvitt det. Jeg er ikke ute etter å tjene noe penger men håper at det er noen som kan få gleden av det. Alternativet er destruksjon. 

    Jeg har sendt deg en PM

  6. Hvis Remingtonen er en børse du er glad i og aldri vil kvitte deg med, ser jeg ikke noe galt i å koste på den "en Tikka". Du får en rifle som er like god, om ikke bedre enn en Tikka. Og på banen er du ikke enda en blandt mange andre med Tupperwarebørse

  7. Ruger #1 skrev (1 time siden):

    Til svogeren til TS. Behold børsa som den er dersom den har affeksjonsverdi. Dersom tiltenkt jakt, gjør som @Chiefen.v-2 sier, kjøp noe annet. Mauser mek er tap, uansett. Fint blir det neppe uten å involvere en børsemaker som bygger om omtrent alt, veldig dyrt, og som man aldri får igjen.

    Beste investering i dag, er om man kommer over en billig plast T3. 

    Selges vel dyrere enn de var nye ? 

    Hvor mye stiger en T3 i verdi etter et besøk hos børsemakeren?

×
×
  • Create New...