Jump to content

HansenS

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Glemte å sjekke trangboringen. Takk for alle svar, ser ut som at det er en 3700 som Locasto skrev. Dette er ei hagle jeg skal få gratis slik at den skal gå i familien. Terrenget tidligere eier har brukt den i er områder med svært mye steinur i Finnmark, kan tenke meg dette kan være noe av grunnen til at den ser sliten ut. Løpet var ihvertfall speilblankt og rent, og hagla var uten slark Får ta en tur til en børsemaker og høre om det er noe han kan hjelpe med for å få denne til å vare lenge(r).
  2. Hei, og takk for svar. Tror du dette er noe som absolutt bør gjøres? Hvis haglen kan brukes slik som den er nå, uten at det er fare for å gjøre skaden større, ønsker jeg bare å la den være som den er.
  3. Hei. Skal overta ei Miroku hagle av en slektning som bor et stykke unna. Derfor får jeg ikke inspisert haglen nærmere foreløpig. Lurer på om det er noen her inne som er kjent med disse haglene, og klarer å se hvilken modell dette er? Og evt. nyttig info om haglen. Har funnet ut at den produsert i 1981, utifra at serienummeret slutter på PZ. Ser også at forskjeftet har sprukket og mangler en cm av øverste del, noen som vet om dette går an å reparere, eller om det er nødvendig å reparere?
×
×
  • Create New...