Jump to content

Western

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for svar. Bruksområde blir nok production og felt.
 2. Etter masse søk, omtaler, råd og tips - står jeg igjen med tre aktuelle pistoler jeg evt. ønsker å kjøpe: CZ Shadow 2 Sig P226 Sig P320 5" løp er ønskelig. Litt avhengig av type og forhandler, kan jeg ikke se de helt store prisforskjellene mellom alternativene over. Hva mener folk er det beste kjøpet av disse?
 3. Ja, ser Hammerli 208 får mye skryt, men den produseres vel ikke lenger? Den er dyr som brukt også, men sikkert verdt pengene.
 4. Ble interessert etter å ha sjekket Bäkes link over. Absolutt noe jeg vil vurdere.
 5. Takk. Dette er nøyaktig den typen info jeg er ute etter. Usminket pro & cons.
 6. Takk. Ja Ruger er absolutt aktuelt. Pr. nå ser jeg ikke for meg seriøs konkurranseskyting. Blir nok primært mengdetrening og et og annet klubbstevne - i første omgang.
 7. Ruger er absolutt aktuelt - har litt erfaring med disse som lånevåpen fra klubben. Luftpistol har jeg fra før - en SigSauer P320 (som også er drømmen i 9mm-utgave). Den har blowback-slide og opp til 30 skudds magasin. Veldig realistisk øvringsvåpen. Derimot synes jeg avtrekkstrening på et luftvåpen ikke blir særlig realistisk.
 8. Er enig at ønsket bruksområde er vesentlig, men som fersking vet man ikke helt hvor man skal legge ambisjonsnivået ennå. Hva med en Beretta 87 Target?
 9. Her er det ingen som er snurt. 😁 Takk for godt svar for øvrig. Ruger er også aktuelt. Når jeg nevnte MP22 som eksempel, er det også litt med tanke på mulighet for lyddemper. Pris er i utgangspunktet ingen hindring, men jeg ser vel for meg en grense oppad på 15k mht. 22. (Har planer om å kjøpe 9mm også.) Vil se nærmere på dine øvrige tips.
 10. Jeg tror alle er innforstått med at dette er veldig individuelt. Men når ferske folk stiller slike spørsmål, er det primært for å styre unna de verste bomkjøpene. Jeg er nok ute etter info av typen som Gribben nevner over. Ting som presisjon, brukervennlighet, kost/nytte, kvalitet, vedlikeholdsvennlighet, andrehåndsverdi osv. Når man ikke har peiling - er det greit å få noen holdepunkter.
 11. Jeg er i markedet for min første pistol. Ønsker ikke å gjøre bomkjøp pga. manglende erfaring. Takknemlig for konkrete tips. Er åpen for det meste, men ønsker i første omgang ikke "rørtang". Er eksempelvis Smith & Wesson M&P 22 et ok våpen?
×
×
 • Create New...