Jump to content

Silverhelm

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nice😁 har en standar kar98kf1 selv.
 2. Så basically geriljakrigføring. Er vel den eneste måten vår lille hær kan brukes efektift mot en større styrke.
 3. Etter at jeg lekte litt med rifla så fikk jeg den til a kammre 30-06 så det er nok en f1, men det er morsomt å lære om nye ting å det er merkelig at f2 mausere har blit så mystiske som dem er med tanke på at de ble delt ut til HVU. Kansje det ikke var en standar ombygning men noe som ble kastet sammen etter behov. Husker å ha sett en video av en f2 men den eneste endringen fra f1 på den var nytt løp som var markert på samme måte som f1 løpet.
 4. Hei, jeg har nylig kjøpt en HV-mauser som forrige eier hadde arvet. På hans våpenkort sto det at våpenet var i 308 men siden både jeg og eier trodde det var i 30-06 solgte han det til meg som det. Men da jeg fikk våpenet ville jeg være sikker før jeg kjøpte ammo så jeg testet med klikkpatroner å fant ut at kammeret var for kort for 30-06 så våpenet er mest sansynerlig i 308. Lurer da på om mitt våpen er en f2 variant eller om det har fått nytt løp av en tidligere eier. Er det noen måtte å se forskjeld på f1 og f2 variantene av HV-mauser? Mvh Daniel
 5. Hei, jeg har akkurat skaffet meg en svensk m96 mauser. Lurte på om noen har eller vet noen som har 6,5x55 ladeskinner og som har lyst til å selge. Har sett på nettet men fant bare noen i USA og Sverige og da må jeg betale 400kr i frakt + import og det er litt mye.
×
×
 • Create New...