Jump to content

HK45

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Takk for alle svar. Planen er å sette skapet i en bod. Pga skråtak er det ikke plass til høyt skap. Det er ikke så nøye om det blir et par hull i parketten der inne. Hvis jeg skulle hatt et stort skap, er eneste alternativet stua... Det hadde for så vidt vært greit nok for min del, men samboeren er mer lunken til det Jeg har også bare håndvåpen, så har ikke behov for et veldig stort skap. Ammunisjonen oppbevarer jeg i et låsbart stålskap. Monteringsanvisning har jeg ikke... men det er et Franz Jäger FJ5/7 STD, så jeg kan forsøke å fa tak i leverandøren.
  2. Jeg flytter snart til ny leilighet og skal selvfølgelig ha med meg våpenskapet. Våpenskapet veier under 150KG og må derfor forankres. Her jeg har bodd tidligere har det blitt boltet fast i murvegg, men i min nye leilighet er det treverk. Skapet har 4 festepunkter, 2 i bakvegg og 2 i gulv. Har blitt fortalt at det må boltes fast i stender, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg kan fint treffe en stender med en av boltene, men ingen av de tre andre hullene vil da treffe (Veggene har vanlige sponplater og gulvet har parkett) Holder det at en av boltene står i stender?
  3. Jeg har holdt på med pistolskyting i snart 5 år og har lyst til å prøve meg på dynamsik etterhvert. Har nylig flyttet til Bekkestua og ser etter en klubb i nærområdet. Bor ikke så langt fra Løvenskilold og tenkte at det kunne vært et bra sted... men jeg finner lite info på nettet om hvem som holder på der. Bærum PK driver vel ikke med dynamisk? Mener at SSL skyter der, men hjemmesiden har ikke blitt oppdatert på 5 år.
×
×
  • Create New...