Jump to content

Eb

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, har en 202 med syntstokk. Vurderer å bytte stokk, vil en 404 stokk passe?
 2. hei, har nå gått til anskaffe av kikkert for sauern. Har picatinnyskinne med 30mm qrw ringer. Lurer litt på om noen har noen enkle tips til å få montert kikkerten i vater? og eventuelt avstand mellom øye og kikkert?
 3. Eb

  Jaktradio øreplugg

  Hei, har en brecom vr1000 jeg kunne tenkt meg en nye øreplugg på. Har av denne typen: (https://www.breens-jaktutstyr.no/produkter/vhf-kommunikasjonsradio-tilbehor/miniheadset-indre-vr-1000) fra før, og er godt fornøyd med den, bortsett fra ledningen. Den er alt for lang for å si det mildt.. kan surre den 2ganger opp og ned på overkroppen og dermed få riktig lengde, men det er uhyre tungvindt hver gang en skal av med jakke f.eks... noen som har tips? når en skal ha radio i brystlomme trenger jo ikke ledningen være 1meter og muligens vel så det slik det er nå? Har radioen i klips på belte per dags dato, men dette er også tungvindt og mest for å kunne fikse det lange ledningsproblemet... Er det mulig og korte ned ledningen, eller finnes det en sort som en kan kjøpe som allerede har kortere ledning?
 4. Eb

  Zeiss v8

  Tror dere 17 for en helt strøken v8 2.8-20x56 med tårn inkl linsebeskyttere fram og bak er en god pris? Om det blir handel trenger jeg isåfall ringer som passer på picatinny, så innspil til dette tas gjerne imot.
 5. Eb

  Zeiss v8

  Hei. har fått tilbud på brukt zeiss v8 2.8-20x56 til 17laken. Har egentlig sett mest på swarovski z6i 2.5-15x56. Skal brukes for all type jakt og en del jaktfelt er planen. Det er veldig mye jaktfelt her i området som er utenom njff regi, så det at den overskrider 12 har ingenting og si. Har bare en børse og trenger derfor noe allround Skal på toppen av en sauer 202 xt 👍 Er litt bekymra med tanke på vekta.. tror dere v8 blir for tung? Har egentlig vært mest interessert i z6i, men bruktmarkedet er fullstendig tomt på denne.. Så har derfor begynt å se på andre alternativer og snublet over denne. Hva tror folket? blir den unødvendig tung og bøklete?
 6. Eb

  Jaktfelt kikkert

  Egentlig rart de ikke produserer zee ringer med foringer og qd fra fabrikk🤔 tror det hadde vekket interesse hos mange
 7. Eb

  Jaktfelt kikkert

  Ja det finnes, fant på burris sine sider. Helt sikkert noen som forhandler de i norge også https://www.burrisoptics.com/mounting-systems/rings/zee-rings
 8. Eb

  Jaktfelt kikkert

  Er mye jaktfeltstevner utenom njff-regi i området her også, er vel lov med større om man teiper den fast på 12? Er hurtigfeste på montasjen mener jeg, legger ved bilde av montasjen slik at noen kan bekrefte om det er hurtigmontasje eller ikke
 9. Eb

  Jaktfelt kikkert

  Kan opplyse at den vil også bli brukt på skumringsjakt på rådyr. Har allerede maxima qd 30mm montasjer på picatinny på børsa, montasjen er noe høy så vil nok ta segbest ut med 56mm åpning eller 50mm. Er mest for å handle pent brukt optikk da jeg tror det vil spare meg noen lapper Edit: hadde det vært lurt å byttet til ringer med nylonforinger slik torf refererer til? Eller går det greit om jeg bruker de jeg har?
 10. Eb

  Jaktfelt kikkert

  Hei, har handlet en sauer 202 men mangler noe på toppen. Har bare denne rifla og ønske dermed en kikkert som funker på det meste, alt fra toppjakt til drivjakt på elg. Driver også endel med jaktfeltskyting. Har sett en del på z6i 2.5-15x56 zeiss ht 3-12x56/2.5-10, conquest v6 2.5-15. har hørt at mange klager på swaroen sitt trådkors og mener det blir altfor tynt? V6en har ikke paralaksejustering, er dette et problem? Og Ht’en har selvsagt mindre forstørring enn de andre. kom gjerne med innspill på andre kikkerter også :)
×
×
 • Create New...