Jump to content

Mentagor

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mentagor

  1. 38 minutes ago, arg said:

    Leste et sted at SA avtrekket ble under 3 lbs, og da er det vel i såfall ikke lovlig lenger?

    Shadow 2 er en double-action pistol og da er kravet at DA avtrekket er over 5 lbs. SA avtrekket kan være så lett det vil.

     

    Appendix D4

     

     

    Ser at jeg ikke svarte på om jeg merket noe forskjell før og etter byttet. Og kan si at forskjellen er stor på double action-avtrekket. Single action er det ikke markant forskjell på.

  2. 1 hour ago, uuid said:

    De påstår 8-10 uker i Oslo nå og jeg har ventet i 8 uker og fortsatt ikke hørt noe. Nå tar de vel sommerferie så da blir det vel minst 4 uker til 🙄

    Fikk svar på min søknad forrige uke. var da 14 uker på dagen (Oslo).  Ikke førstegangssøker.

  3. 2 minutes ago, DagArne said:

    Flere som har fått inkalling til årsmøte om å oppløse skyteklubben? Sendte svar til oppgitt mail, men får tilbakemelding om at "Driften av klubben er lagt ned og datasystemene er ikke lenger tilgjengelig."

    Finner jo ikke andre måter å melde meg på årsmøtet på. hvis da ikke der tsitter noen på e-posten og leser de uavhengig av standardsvaret

    Fått svar tilbake fra den mailen om at jeg var notert som deltager. Tok et par-tre dager fra jeg sendte mail til jeg fikk svar. 

    Fikk også samme melding som deg i retur når jeg først sendte mailen.

  4. Hei,

     

    Var for noen dager siden og shoppet litt ammo. Kjøpte det jeg trodde var FMJ men som viser seg når jeg nå skal ta det ut av esken at det er LRN ( lead round nose ) i stede. Kvittering sier FMJ, og har betalt FMJ-pris for ammunisjonen.

     

    Er det noen fordeler/ ulemper med å bruke dette ? Burde jeg gå og bytte de inn i FMJ? Skyter kun CZ Shadow 2 - dynamisk production

     

    Edit: Kan også legge til at jeg i hovedsak skyter innendørs. 

     

     

  5. 13 hours ago, WaltherQ said:

    Når jeg tok kurs i... september eller oktober 2018, så var det over 2 kvelder ca med samme tidsplan, mulig vi startet før.
    Det var da en kveld med teori og avsluttet med kort runde praktisk på banen, dag 2 var teknikk og oppførsel på banen. Grovkurs kom som tillegg og var en kveld senere med alt ifra 9mm opp til 44 magnum. (og krevde at du hadde skutt et par kvelder med fin på forhånd).

     

    Tok kurs januar 2020, og kan bekrefte at det var sånn som over da også.

  6. 13 minutes ago, Sakoen75 said:

    Det mest frustrerende er at jeg ikke vet om de i hele tatt har mottatt søknaden nå etter 6+ måneders venting.

    Har nå fornyet utlåns papirer minst 6 ganger (må somregel gjøre det før de fire uke er utgått) og når det går ca to timers kjøring for å fornye stempelet og underskriften blir det litt styr.

     

    Er nå bare å spørre dem om de har mottatt søknaden.

  7. Susingen er der på alle lydnivåene ( blir høyere når jeg skrur lyden opp ). Er veldig merkbart selv på det laveste nivået. Kjøpte de på Oslo Skytesenter. Skal ta en tur innom og høre med de neste gang jeg er innom. 

  8. Heisann, 

     

    Har kjøpt meg ett par Walker’s XCEL 500BT men når jeg slår på selve elektrinikken så kommer det en veldig merkbar bakgrunds-hiss(støy). Dette er mitt første par av elektriske hørselvern og vil bare sjekke om dette er noe som er vanlig på denne typen hørselvern. 

    Dette er rett ut av boksen, kun satt i batterier og slått dem på.

     

    CF

  9. Sitter litt i tenkeboksen på om jeg skal investere i ett rødpunksikte til min Shadow 2. Har sirklet meg inn på en Trijicon SRO (må gjerne komme med anbefalinger på andre sikter som også er gode). Hvilken størrelse på rødpunktet folk vil anbefale? 

     

    Pistolen skal i hovedsak brukes til ipsc carry optics, men også noe skyting på blink. 

×
×
  • Create New...