Jump to content

Mentagor

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mentagor

  1. For meg virker det mer som de forsøker å sko seg på de som er redde for å miste våpnene sine da de ikke har noen klubb de skyter i lenger.
  2. Å ha en slidestop og en trigger return spring liggende er nok lurt. Er det jeg har hørt ryke på de.
  3. Shadow 2 er en double-action pistol og da er kravet at DA avtrekket er over 5 lbs. SA avtrekket kan være så lett det vil. Appendix D4 Ser at jeg ikke svarte på om jeg merket noe forskjell før og etter byttet. Og kan si at forskjellen er stor på double action-avtrekket. Single action er det ikke markant forskjell på.
  4. Avtrekk blir rundt 2,5 kg ( innenfor reglene for producion IPSC Handgun)
  5. Bytte bare fjører: https://www.ipscstore.com/en/cz-75/9010-eemann-tech-competition-springs-kit-for-cz.html Fjører + Disconnector + extended firing pin https://www.ipscstore.com/en/cz-shadow-2-parts/9032-eemann-tech-upgrade-kit-for-cz-shadow-2.html?search_query=shadow+2+kit&results=639 Har den siste pakken selv og er veldig fornøyd.
  6. Fikk svar på min søknad forrige uke. var da 14 uker på dagen (Oslo). Ikke førstegangssøker.
  7. Fått svar tilbake fra den mailen om at jeg var notert som deltager. Tok et par-tre dager fra jeg sendte mail til jeg fikk svar. Fikk også samme melding som deg i retur når jeg først sendte mailen.
  8. Mentagor

    Ed’s red

    Tenkte å prøve å lage en liten dæsh av Eds Red. Ser det nevnes Lanolin. Hvor kjøpes dette? Vil dette kunne brukes`? https://sealine-products.no/nettbutikk/112-eureka-lanolin-produkter/897-lanolin-gel--grease-bn-1-ltr/
  9. Hei, Var for noen dager siden og shoppet litt ammo. Kjøpte det jeg trodde var FMJ men som viser seg når jeg nå skal ta det ut av esken at det er LRN ( lead round nose ) i stede. Kvittering sier FMJ, og har betalt FMJ-pris for ammunisjonen. Er det noen fordeler/ ulemper med å bruke dette ? Burde jeg gå og bytte de inn i FMJ? Skyter kun CZ Shadow 2 - dynamisk production Edit: Kan også legge til at jeg i hovedsak skyter innendørs.
  10. Skjønner gjerne litt mer nå ja.. 4 våpen stjålet, og en ganske slapp kontroll / registrering av utleie/ tilbakelevering av utleie.
  11. Takk for kjappt svar. Da blir det å sende inn en søknad på nytt våpen til production
  12. Hei, Har en CZ Shadow 2 som ble ervervet til Militærfelt. Skyter nå kun dynamisk ( production ) og jeg skal snart kjøpe reservevåpen. Burde /må jeg flytte våpenet jeg har over på den grenen jeg nå skyter? Og er dette et krav for å kunne få reservevåpen i production?
  13. Ja, vært stille fra dem en stund nå. Håper det kommer en oppdatering snart.
  14. Susingen er der på alle lydnivåene ( blir høyere når jeg skrur lyden opp ). Er veldig merkbart selv på det laveste nivået. Kjøpte de på Oslo Skytesenter. Skal ta en tur innom og høre med de neste gang jeg er innom.
  15. Heisann, Har kjøpt meg ett par Walker’s XCEL 500BT men når jeg slår på selve elektrinikken så kommer det en veldig merkbar bakgrunds-hiss(støy). Dette er mitt første par av elektriske hørselvern og vil bare sjekke om dette er noe som er vanlig på denne typen hørselvern. Dette er rett ut av boksen, kun satt i batterier og slått dem på. CF
  16. Vil et multiverktøy ( med knviblad ) som en del av verktøyet man har med på skytebanen være aktverdig formål?
  17. Takk for svar Da har jeg litt å tenke på.
  18. Sitter litt i tenkeboksen på om jeg skal investere i ett rødpunksikte til min Shadow 2. Har sirklet meg inn på en Trijicon SRO (må gjerne komme med anbefalinger på andre sikter som også er gode). Hvilken størrelse på rødpunktet folk vil anbefale? Pistolen skal i hovedsak brukes til ipsc carry optics, men også noe skyting på blink.
×
×
  • Create New...