Jump to content

Arnt

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arnt

  1. Våpensøknaden ble innvilget. Investerte i en Tikka T3 cerakoted Varmint løp, med GRS berserk stokk, Docter 3-19x55 og a-tec mega demper.
  2. Ønsker sterkt å ta jegerprøven, men neste mulighet her i distriktet blir ikke før i februar. Har en bror som maser om att jeg må ta den. Ønsker å ha mulighet til å kunne høste. Tenkte foreløpig å kunne trene.
  3. Hvor holder du til? Holder til i Brønnøy. Hva er forskjellen på elgbane og jakt felt? tror jeg har skrevet ut riktig klasseføring
  4. Vurderer 6.5x55 da jeg har skutt mest med den. Når du sier klasseførings kort, tror jeg har fått det riktig. https://klasse.jaktskyting.no/skytter/show/20029524 Er det korrekt? Noe mer jeg må ta hensyn til med tanke på når jeg fyller ut søknaden om å erverve? Hva huker jeg av på Deltar søkeren på. Skyttelagets / klubbens treninger Terminfestede klubbstevner Åpen apporberte stevner? Er også usiker på om jeg skal kjøpe nytt eller brukt. Hva er da beste måte å utfylle våpen informasjons delen?
  5. Kan jeg erverve på 308 eller 6,5x55?
  6. Hei! Første gangen her inne. Har endelig fått rompa i gir å skal søke om å erverve våpen (rifle) Men lurte på om dere kunne bistå litt med utfyllingen av søknaden? Har ikke jegerprøven, er 29, har skutt en noen før, er med i NJFF, skal brukes til treninger og kanskje klubbstevner. Håper det er noen kloke hoder det ute som kan bistå.
×
×
  • Create New...