Jump to content

StefanR

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by StefanR

  1. Bra pris i butikk. Beste prisen jeg har funnet på Magtech ellers er hos bmwear.no til 2051kr inkl frakt. Kjøpe 5000 skudd forrige uke til 1.75kr (Geco 124gr fmj) og nå håper jeg de kan levere tilsvarende priser på .44.

    Dette var på gmax Tiller.

  2. Godt å se ett innlegg uten at drageskranke og koking av frosk nevnes. Dette gir innlegget hakket mer tyngde. 

    Mulig det er jeg som har misforstått, men ut i fra hva enkelte skriver ser det ut som det er hjemmel i lov for alt av leveringsfrister. Dette har gått meg hus fordi, samt at skyting og jakt er nesten for en menneskerett å regne. 

    At man kan bli utolmodig etter 3mnd venting er forståelig og skal om man skal forsøke å sette seg inn i andres situasjon så bør man se utenfor eget hode. Empati er en fint det, men du finner det ikke med å rote rundt inni der.

  3. On 8/24/2019 at 2:35 PM, Sollie said:

    Fikk bestilt til den prisen på G-Max Tiller i Trondheim i dag, de hadde ikke på lager der.

     

    Bestilte der før helgen jeg også. Kun tilfeldig at jeg gikk innom og spurte. InterSport på Orkanger har 4 esker i butikk, men til 229kr esken. Merkelig med tanke på at det er de samme som eier Intersport og G-Max/G-Sport. Uansett fint å kunne handle rimelig Geco lokalt.

  4. Hei!

    Nytt medlem som lurer på en sak.

    Hentet ut min første 9mm for litt over en uke siden, en p226 legion sao og oppdaget at det var helt standard hvite sikter påmontert. Spurte forhandler og han sa at det kun var USA-modellene som kom med de grønne siktene, da de var ulovlige i Norge. Noen som vet noe mer om dette?

×
×
  • Create New...