Jump to content

StefanR

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blitt flere ganger tipset om å laminere blålappene, uten at det har sunket inn. Neste gang kanskje..
 2. Pensjon, trygd, helse, skole og forsvar er vel det som stikker av med mest.
 3. Bra pris i butikk. Beste prisen jeg har funnet på Magtech ellers er hos bmwear.no til 2051kr inkl frakt. Kjøpe 5000 skudd forrige uke til 1.75kr (Geco 124gr fmj) og nå håper jeg de kan levere tilsvarende priser på .44. Dette var på gmax Tiller.
 4. Godt å se ett innlegg uten at drageskranke og koking av frosk nevnes. Dette gir innlegget hakket mer tyngde. Mulig det er jeg som har misforstått, men ut i fra hva enkelte skriver ser det ut som det er hjemmel i lov for alt av leveringsfrister. Dette har gått meg hus fordi, samt at skyting og jakt er nesten for en menneskerett å regne. At man kan bli utolmodig etter 3mnd venting er forståelig og skal om man skal forsøke å sette seg inn i andres situasjon så bør man se utenfor eget hode. Empati er en fint det, men du finner det ikke med å rote rundt inni der.
 5. Må stille meg bak skjøttarstuggun i denne saken. Gebyret er ikke mer enn det folk som snuser og røyker bruker på 2 uker.
 6. Min P226 legion liker nevnte Geco, men tror den liker Magtech 124g fmj hakket bedre. Skyter mest Geco, da denne fåes kjøpt for 1.75kr på Gmax ved kjøp av 5000 skudd eller mer.
 7. Tenkte på selve våpensøknaden. Men om man får kjøpt .38 på .357 våpenkort så har jeg fått svar. Takker for det.
 8. Hei! Når man søker på 357.magnum, kan man da skrive 357.magnum/38spes. i samme søknad eller kreves det 2 separate søknader?
 9. Fikk svar i dag fra Tr.lag Politidistrikt etter litt over 3 uker.
 10. Som jeg har skjønt det så får man innvilget etter kaliber og klasse våpenet er tiltenkt. Om løpet er kortere eller lengre spiller ingen rolle så lenge våpenet er godkjent for klassen det er søkt om. Sendte selv en søknad inn til Trondheim PD i slutten av oktober på en mag.44. Håper papirene kommer før nyttår.
 11. Takker for svar. Da vet jeg hva jeg skal styre unna.
 12. Hei! Noen som har noen tanker om hvilken fabrikkammo i mag.44 som har hylser som egner seg til å lades på nytt?
 13. Han jeg fikk det av kalte det MP-ammo, men jeg tenkte at 9mm er 9mm. Skyter med en ny Sig P226, så satser på at ikke noe sprekker. Uansett snakk om 20 skudd. Uansett vil jeg takke så mye for hjelpen.
 14. NM223 er vel 7,62*... Du har rett, er litt for glad i min Sig til å skyte med det ja. Edit: Ser nå at det ble en leseleif fra min side der, psg-1
×
×
 • Create New...