Jump to content

Erik94

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ålreit. Da skal det prøves! Tusen takk 👍😊
 2. Har vært noen småflekker på utsiden av løpet også, men de pussa jeg bort og satt inn med ett tynt lag olje. Ikke kommi noe etter det. Så er nok litt overflate rust kan tenkes ja. Jeg har tørrpussa og ikke olja inni kassa, fordi jeg har vært usikker på om jeg får alt helt tørt før skyting igjen, men da skal jeg prøve det nå ikveld. Pusser du da med vanlig stålull og litt vann? Takk for gode svar!
 3. Hallo. Kjøpte ei Tikka T3X Wild Boar i våres. Skutt ca 100 skudd med børsja og pussa mellom hver skyting. Har nok vært litt kjapp med å sette børsja rett i skapet som står i kald kjeller. Ser inni glide/låsekassa at det har dukka opp noen røde/oransje flekker som kar seg gnus bort med tørr pusselapp. Er detta mest sannsynlig litt overflaterust pga fukt? Tørrpussa kassa også før jeg setter bort hver gang. Vil rødsprit ta knekken på problemet om man pusser reint med det?
 4. Hei folkens. Jeg har kjøpt en brukt Zeiss Duralyt 3-12x50 med lys. Kan tenke meg at kikkerten er 8-10 år gammel, men usikker. Noen som veit hva nypris på disse var, og når de kom på markedet og evt hvor lenge de blei produsert?
 5. Hallo igjen! tusen takk for masse gode svar, tips og tanker. Er nok bare å begynne og kikke rundt etter forskjellige børser. Er hovedsakelig 308 med lyddemper jeg har sett for meg. Både mtp ammunisjon og rekyl. Har en duralyt 3-12x50 med lys så optikk trenger jeg ikke.
 6. Hei. Sett litt rundt på forumet mtp førstegangsrifle, men ser flere tråder er 10-11 år gamle. Er det noen spesielle typer merker p anbefale til en førstegangskjøpende? Jakter elg og rådyr, og da postering hovedsakelig. Har ett godt sikte, så det jeg er ute etter er rifle og om mulig med lyddemper til pris fra 7000-10000kr. Tips tas imot med takk!
×
×
 • Create New...