Jump to content

HK23E

Members
  • Posts

    5
  • Joined

Posts posted by HK23E

  1. 2 hours ago, Eldhannas said:

     

    Det er klart at en del fakta må begrenses, av hensyn til etterforskningen og de involverte som ikke har rettskraftige dommer mot seg. Likevel ser vi bildene av det politiet viser frem. Vi kan tolke det som et representativt utvalg, i hvilket tilfelle det er noe nytt, men mye gammelt. Mange Luger P-08, Walther P38 og Kongsberg Colt, samt en og annen Mauser C96 og Webley. Flere Stengun og MP40 enn AR15 og HK416. Andre med mer kompetanse enn meg kan sikkert utvide den listen. Mulig det var noen AG3, men jag la ikke merke til dem. Det ble også vist frem bilder av rustne låsrammer og sleider som bevis. Det ble videre opplyst at ca en fjerdedel av det som er beslaglagt er lovlige våpen. Det andre alternativet er at politiet har vist frem "det verste", og resten er skrot...

    Det er sannsynligvis flere grunner til at fakta bør holdes tilbake, enn av hensyn til etterforskningen. 

     

    De har heller ikke vist frem «det verste» (eller «det beste», avhengig av ens eget synspunkt), kun et bittelite utvalg. 

     

    Beslagene inneholder relativt greie mengder av ar15/m16/ak47/ak74/aksu/mp5/vz61/uzi/aug/ar10/glock/1911/sig55*/mini14/vz58/desert eagle/etc.

    Samt en del beltematede saker og ting, ymse skarpskyttergeværer, og en ganske stor haug av relativt nye «ymse» pistoler/revolvere.

     

    Veldig lite av dette har blitt vist frem i offentligheten. 

     

    En skulle tro at de ville benyttet anledningen til å vise frem dette i tide og utide. Grunnene til at dette ikke skjer, kan man undres litt over..

     

     

     

     

×
×
  • Create New...