Jump to content

HK23E

Members
  • Posts

    5
  • Joined

Everything posted by HK23E

  1. En liten fugl hvisket meg forøvrig i øret at det jobbes intenst i enkelte medier med å grave i disse sakene nå. Det ville ikke forundre meg om vi plutselig får noen litt mer saftige saker på forsiden snart, der ukulturen innen enkelte instanser belyses nærmere.
  2. Det er sannsynligvis flere grunner til at fakta bør holdes tilbake, enn av hensyn til etterforskningen. De har heller ikke vist frem «det verste» (eller «det beste», avhengig av ens eget synspunkt), kun et bittelite utvalg. Beslagene inneholder relativt greie mengder av ar15/m16/ak47/ak74/aksu/mp5/vz61/uzi/aug/ar10/glock/1911/sig55*/mini14/vz58/desert eagle/etc. Samt en del beltematede saker og ting, ymse skarpskyttergeværer, og en ganske stor haug av relativt nye «ymse» pistoler/revolvere. Veldig lite av dette har blitt vist frem i offentligheten. En skulle tro at de ville benyttet anledningen til å vise frem dette i tide og utide. Grunnene til at dette ikke skjer, kan man undres litt over..
  3. Sånn blir det vel gjerne når fakta bør begrenses litt.
  4. Det rare er vel at de stort sett unnlater å snakke om elefanten(e) i rommet.. Politiets «tilknytning» til enkelte av disse sakene er nok ikke helt samstemt med «noen få» lugubre tjenestemenn.
×
×
  • Create New...