Jump to content

Ole gunnar

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for gode råd:) Jeg har vært hos en del forhandlere og spurt om cz og anschutz. Veldig ofte sitter jeg igjen med et inntrykk av at de prøver å selge det de har på lager (trenger ikke å være cz eller anschutz engang), og ikke det som passer meg best. Jeg skal titte før jeg kjøper, kanskje får jeg prøvd riflen også. Det virker som brorparten på forumet går god for anschutz, og jeg er overbevist at samlet sett så har medlemmene av denne nettsiden langt større kompetanse enn børsemaker/selger etc.
 2. Haha, du skal slippe det;) jeg har lest alt som er skrevet, virker som så og si alle går god for Anschutz. Er det stor forskjell på Anschutz 1761 vs 1416? Det står svært lite om 1416 på landro.no Takk på forhånd!
 3. Takk for innspill:) Jeg ønsker en rifle som jeg ikke trenger å gjøre noe særlig med, var ikke klar over at man måtte gjøre en del modifikasjoner på en cz før man blir fornøyd. Så for meg kun å bytte avtrekket til en timney avtrekker. Har lest det som har ble skrevet på forumet, og det virker som anschutz er det beste valget (med de premissene jeg har satt for kjøp). https://www.landro.no/anschütz/109554/anschutz-1761-d-hb-walnut-classic-cal-22-lr-515-mm https://www.landro.no/anschütz/109555/anschutz-1761-d-hb-g-20-walnut-classic-cal-22-lr-457-mm Funker riflene ovenfor, rett ut av esken altså? Takk på forhånd!
 4. Takk for innspill:) Det frister voldsomt med en CZ 455 med lavmontert kikkertsikte, ønsker ikke mer enn 40-42 mm på objektivets diameter.
 5. Haha, lo godt nå. Takk for innspill, jeg er ganske ny i gamet, så mye jeg er usikker på. I bunn og grunn er jeg ute etter en salong som kan gi god samling på 100m, og som jeg kan bruke til rypejakt. Om jeg kan kjøpe en rifle som koster 8000-10000 billigere, men som gir like stor glede og gjør samme jobben som en anschutz, så går jeg selvfølgelig for det. Kan heller bruke "sparte" penger på optikk og ammo.
 6. Ok, takk for svar:) Er glad i å traske, så det blir ikke mye postjakt for min del.
 7. Er tikkaen en mer presis rifle enn CZ? Jeg tenker å kjøpe nytt, har egentlig ikke tenkt så mye på tikkaen grunnet tilgangen. Har du hatt noe erfaring med tikka T1x? Jeg har sett diverse anmeldelser hvir det snakkes om en bedding kloss som gjør at riflen ikke er fult beddet. Hvis du spoler frem til 01.15, så ser du hva jeg mener: Takk på forhånd!
 8. Takk for innspill;) Har lest litt om sakoen, og snakket med folk. De sier mye av det samme som du sier, og er egentlig i tvil om de hadde kjøpt den på nytt dersom de skulle foreta et nytt 22lr bolt action - kjøp på nytt
 9. Eier en 10/22 td, moro å skyte med, men får ikke god nok samling. Nå skrev jeg det med presisjon hos skytter vs rifle ifht til bolt action
 10. Jeg tenker som deg, det blir veldig mye styr med å gjøre om hele riflen, er ikke i tvil at man får en knallrifle til syvende og sist, men en cz 455 med timney avtrekk er heller ikke et dårlig alternativ. Jeg er ganske sikker på at riflen er mer presis enn skytteren i mitt tilfelle, det er svært sjelden at en skytter overgår riflen presisjon. Har du jaktet med varminten din? Tenker litt på hvordan den er å bære på jakt. Takk på forhånd!
 11. Tror nok det vil gjelde for meg også, at 22lr pipa står på hele tiden. Dessuten har jeg en rifle i 223, så tenker at jeg like gjerne kan bruke 223 istedenfor 17hmr eller 22wmr. Men godt å få bekreftet det man tenker;)
 12. Hei. Først og fremst vil jeg takke alle som har bidratt på kammeret.no, har lært masse, vært mye interessant å lese som nybegynner. Jeg har endelig lagd meg en bruker. Jeg ønsker å kjøpe en salongrifla, bolt action, men er noe usikker på hva jeg skal kjøpe. Salongen skal brukes til jakt og skyting på bane. Jeg ønsker en rifle med høy presisjon og ønsker også å benytte den til jakt; derfor ønsker jeg en ikke så altfor tung rifle, dette ekskluderer f.eks. tunge løp og stokk, dvs f.eks. varmint osv. De fleste jeg har snakket med nevner cz 455 american og anschutz, men prisforskjellen er ganske stor på de to riflene. Skittjakt selger cz 455 american med trestokk (ferdigkappet og gjenget) for underkant av 5000. Anschutz 1761 ligger på ca.15000 kr hos Landrø; er det virkelig "10 000 kr - forskjell" på disse to riflene? Anbefaler dere en annen salongrifle enn de to overnevnte? Pris spiller ikke så stor rolle for min del, er egentlig ferdig med å kjøpe et våpen, også selge den igjen kort tid etterpå fordi jeg ikke er fornøyd. Takk på forhånd!
×
×
 • Create New...