Jump to content

Hhhh

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha høres ut som en grei deal de Wintel 😂
 2. Han bor på Svalbard. Er litt skeptisk til f.eks postoppkrav da du ikke får sett hva som er i pakken før du betaler. Finn brukeren ser ekte ut å samme gjør fb profilen hans. Hva burde jeg gjøre?
 3. Hei, skal kjøpe meg rifle fra finn å har ingen mulighet til å møte selger. Lurer på om noen har tips for å unngå svindel ved betaling??
 4. Sorry for mye mas folkens å takk for at dere fortsatt gidder å svare . Som sagt vet jeg lite om dette...
 5. Blir det et stort problem med så kort løp??
 6. Håper virkelig den ikke blir solgt før jeg har fått tatt prøven å sendt søknad.
 7. Skal sette på varsel på Finn på links å håpe noe dukker opp der . Holder på med jegerprøven nå å vi tar prøven om noen uker så vil ikke bynne å ringe rundt til forhandlere før jeg har bestått, men tenker jo tidligere jeg begynner å lete jo bedre er det siden det er så vanskelig å finne.
 8. Blir nokk en savage 2 om jeg finner den i links. Veldig billig å de fleste på YouTube har ikke noe dårlig å si om den . Har funnet mange links 22lr men mest fra usa. Hadde vert fint om noen av dere kunne sendt link om dere har funnet noe.
 9. Noen peiling på hvor de selger den??😬😬
 10. klarer ikke å finne links 452 Har søkt å søkt vert innom alt av nettbutikker å sjekket. Funnet en å den er i 17hmr... Men har funnet en savage 2 gl 22lr så vurderer en slik. blir nokk kjøp av halge før 6,5 . går det fint me ei vanlig halge eller trenger jeg links der å?? Kansje et dumt spørsmål men vet lite om sant.
 11. Okei, men Det blir vel litt for mye for å skyte rype å gås : p Tenker å skaffe større da jeg blir gammel nokk til storvilt... Også har jeg lyst til å kjøpe en hagle til fuglejakt også ha 22 til å øve med siden det er så billig .
×
×
 • Create New...