Jump to content

Simxe

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Simxe

 • Birthday December 24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, dette er sikkert spurt om før, men hvor mange våpen kan man ha i jaktgarderoben? Vet at det har vært 6 og at det ble vedtatt å øke til 8, men er dette tredd i kraft? Kan jeg nå ha 8 våpen i jaktgarderoben min? Mvh Simeon
 2. Hei, arvet nylig denne, kan dere hjelpe meg å datere den? Det står: Armas Erbi. S. C. I. Elgoibar, made in spain Mvh Simeon
 3. Hei, har noen vært borti en kikkert som ser slik ut? Trådene er ikke rett i forhold til tårnet på kikkerten. Jeg tok opp rifla etter den stod i skapet urørt i to uker og da var den slik. Tror ikke, men ka. Være jeg har dunket borte noe før den havnet i skapet. Noen som eventuelt vet hva jeg kan prøve om man kan gjøre det selv? Er gammelt Bushnell sikte. 3x
 4. Min er tilfeldigvis tilsalgs. Det er en rustfri stål, Thumbhole i 308 win. Finnkode:176495411 Grunnet corona og permitering 😥.
 5. Hei. Kan noen som har en Bergara ba13 TD se videoen nedenfor sjekke om deres rifle også henger seg slik? Det er en helt ny rifle, men ut ifra det jeg har sett av andre anmeldelser av våpenet på YouTube, så skal breach leveren kunne trykkes inn jevnt og ikke slik som min. Det gjør ikke dette når jeg holder breach leveren inne når jeg lukker den, men ut ifra manualen på våpenet så står at det anbefales å snappe løpet slik jeg gjør. Men da oppstår problemet.
 6. Kan dette hjelpe? Gjerne mest mulig info dere kan om det😊!
 7. Hei, kunne trengt noe hjelp med identifisering av ei hagle. Står et par nummer osv som kan legges ut ved ønske. Vil gjerne vite ca årsmodell også. Noen som har sett en slik før?
 8. Hei. Vet ikke om dette er lov, men prøver. Er det noen her som lader hjemme og eventuelt kan lade skudd for meg for noen kroner? Har 7mm rem mag kuler og hylser (ca 120 stk) lurer på hva prisen på dette hadde blitt om tjenestetaker ordner resten? På forhånd takk.
 9. Ja, syns det virker veldig rart. Fikk utlåns erklæring på våpenet det gjelder, og har kjøpt ammo ved å vise til kopi etc, men syns det virker veldig rart.
 10. Hei, er det noen som har sett slikt våpenkort før? Og hva er forskjellen på denne kontra et hvor modellen og reg på våpenet står?
 11. Takk for svar! Har sendt myndigheten en mail, så er vi håpefulle enn så lenge! God helg
 12. Hei, noen som har noe erfsring med å sende stokk i bagasje på fly fra USA? Skal dit snart og tar med en om det er lov. Er relativt taktisk utseende.
 13. Hei, har denne Bushnell optikken på rifla mi. Den skyter veldig mye til høyere. Når jeg stiller inn for å lenge treffpunkt mot venstre så går det ikke. Den viser L og pil for skru retning, men får ikke skrudd noe mer til L som jeg regner med er "left". Altså den er maksa i retning L, men skyter for langt til høyere. Tror dere optikken er ødelagt? Bilde: https://imgur.com/a/xCLzpVi
×
×
 • Create New...