Jump to content

Espenws96

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Espenws96's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. @bbdg Litt over en uke siden. Hun i politiet jeg snakket med på telefonen da jeg søkte sa "hvis du søker 2 forskjellig kaliber med kort mellomrom, trenger du bare å betale én avgift." Så det var det jeg gjorde.
  2. Betalte med en gang jeg fikk regningen på e-post. Betalte 750,- fordi jeg eier våpen fra før av.
  3. Jeg fylte ut to forskjellige søknader med 2 minutters mellomrom
  4. Hei! Som en ung og fersk jeger er ikke dette med detaljer rundt våpensøknad så veldig intuitivt. Jeg sendte inn søknad til politiet i sør-øst for noen uker siden på 30-06. Dette angret jeg på da jeg fant ut at jeg kunne søke fler kaliber under samme tidspunkt for prisen av én. Jeg ringte inn og fikk beskjed om at jeg kunne avbryte søknaden også heller legge til nye. (både 30-06. og 308.) Som jeg selvfølgelig gjorde. Idag er dagen hvor den innvilgte søknaden lå i postkassen, men den nevner ingenting om 308. Bare 30-06. Kan jeg forstå dette som at begge søknadene er godkjente? Har jo betalt..
  5. Takker for svar av alle sammen her. Utrolig raskt og hjelpsomt. Det er for varm demper som utgjør problemet. løpet har ikke kontakt med noe som helst der, og det er god klaring Jeg kjører MDT Tac 21 chassis og ikke stokk på min Remington.
  6. Heisann! jeg er ny her og helt fersk når det kommer til jakt. Jeg har vært på skytebanen og skutt ca 100 skudd med rifla mi. Har blitt kjent med den og har funnet ut at den har et problem. Så fort jeg skyter rifla varm, så stiger kulene. fyrer jeg av et skudd som skulle ha gått midt i blinken så treffer jeg ganske mye høyere på blinken enn det den ellers gjør når den er kald. Jeg mistenker at det kan være lyddemper som er problemet, men er ikke 100% sikker. Jeg har en lyddemper som er justerbar, men aner ikke merke. Rifla er tross alt en Remington 700 i 308. så det burde ikke være noe galt med den. men hva vet jeg? er jo lov å håpe. Noen som har peiling på hva det kan være? Takk for svar på forhånd.
×
×
  • Create New...