Jump to content

T-Rekdal

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Neida alle ladninger er tatt med samme våpen. Ja sot er tegn på undertrykk men det var betraktelig mindre når jeg gikk opp til 4,7.
  2. Skal teste den ut med kaliber 22 der står det data på som kan benyttes. Er testet ut i en s&p9 og i en Tanfoglio 9mm GM
  3. Kruttmålet er 100% så den er det ikke. Skal sjekke chronografen. Skøyt 25 skudd med 4,6 og 25 skudd med 4,7 og hastigheten er nøyaktig lik. 403 er snitt på 5 skudd. Hadde vel ikke skrevet her hvis ikke det var noe feil. Men hva?
  4. Lading av 9mm. kule: 124 grain RN. Krutt: N340. Ladevekt: 4,6 og 4,7 grain. Lengde patron 29mm. Opplever at 4,6 grain får mye større hastighet enn 4,7 grain. Ser ikke spor av overtrykk kun sot som tilsier undertrykk. 4,6 grain ligger på et snitt på 403 m/s mens 4,7 ligger på 370 m/s noen som har peiling og noen gode råd. 4,6 grain ladning gir mer sot. Etter tabellen er minimum ladning 4,5 og maks er 5,1.
  5. Ja nuller ut før jeg holder inn knappen og starter kalibrering.
  6. Har gjort det akkurat slik som anvisningen forteller. Fra dag 1 men neste gang jeg startet opp så ble den feil hele tiden. Første gang jeg startet fikk jeg cal 50. 2 dager etter får jeg cal 0 og nuller jeg ut etter kalibrering. Står vekta på 0,0. Men hvis jeg tar av kruttpanne og setter den på igjen viser den minus og 5,3. Dette skjer hver gang jeg tar av kruttpanne. Dvs at hvis jeg skal lade med 4,6 grain får jeg -5,3 som null å da blir det mye krutt
  7. Nei det er varmt og vekta har stått i samme temp siden jeg fikk den for 3 dager siden. Problemet er at den funket prikkfritt første dagen. Og kjørte igjennom 25 målinger med krutt. Ikke en feil. Tok ut kruttet og slo av vekt. To dager etter så skulle jeg lade og da funker det ikke.
  8. Fikk min etterlengta lade vekt for to dager siden. Og dette funker ikke. Hvis jeg går igjennom kalibrering beskrivelsen og følger den. Så får jeg cal 0 ikke cal 50. Når alt er gjort og jeg nullstiller med kruttpanne på vekta viser den 0,0. Tar jeg av kruttpanne (tom) og på igjen viser den forskjellig vekt hele tiden. Men altid minus. Noen som har peiling på hva dette er.
×
×
  • Create New...