Jump to content

Turbo18

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Turbo18

  1. Noen som jakter med løshund i Østmarka? Hadde tengt å jakte hare der. Men det er jo ulv der. Er sjansen stor får att det går bra eller. Mvh Espen
  2. Hei. Da er jeg kommet hjem. Henta denne hygenen. Den blir 7 år i mai. Virker som en rolig å behageli hund. Må bare bli kjent med den. Så gleder jeg meg til nyåret da jeg kan begynne å slippe han. Å håpe dette fungerer. Gleder meg å til å høre hvordan losen er.. Espen
  3. Hei Har mulighet for å overta en harehund på 6 år, og det jeg lurer på er hvor lenge jeg fortsatt kan bruke han på jakt (rasen er Hygen)?
  4. Hei. Litt avsporing dette Men har fått mulig heten til å overta en hygen på 6 år. Som er rådyr rein. Jager hare bra. Men lurte litt på hvorgammle disse kan bli. Er litt redd får den er går gammel.
  5. Hva mener du med randhagel? Kan man ikke skyte med full trang båring med bly hagel. Trodde det var slugs/ stål du ikke kunne det med.
  6. Jakter rådyr, storfugl, rype, gås/and. Skjønner at det å bruke 50g blir litt mye på rype/skogsfugl, men er ute etter noe jeg kan bruke på alt. Så kanskje 36g i 3er og 5ere holder?
  7. Ok. Har selv prøvd på papp. Synes den samler bra.
  8. Hei Jeg lurte på om noen her på kammeret har erfaring med Winchester super speed G2- 12-76 50g- us4-bly ammunisjon? Er det en allround patron? Lurte på å kjøpe inn større kvantum da det blir rimeligere. Mvh Turbo 18
  9. Hei. Jeg har fått lov til å jakte ender og gjess på et jorde som grenser ut i elva. Har jeg lov å skyte ut i elva, i halve eller hele elva? Eller ikke i elva i hele tatt? På kartet går grensa ut til elvekanten. Hilsen Turbo18.
×
×
  • Create New...