Jump to content

Therese

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Therese

  1. 11 hours ago, torese said:

    Hei,

    original emballasje, der var nok årsaken. Ammoen som ble tatt var i en egen pose. Ammoen som ikke ble tatt var i originale pappeskene. Når jeg åpnet baggen var all ammoen ute av eskene.

     

    tore

    Vil tru det stemmer. Hugsar I alle fall at når eg reiste frå Grønland ein gong, så vart eg oppfordra til å fjerne all ammunisjon som ikkje hadde orginal emballasje. Er vel ikkje usannsynleg at det også er slik her.

     

    Enda med å gi vekk alt til ein lokal jeger me traff. Det var litt hyggeligere enn å få det beslaglagt.

     

  2. Ho vett blå ved bruk av di hagle om eg forstår?

     

    Om det er stor forskjell på kroppstorleiken dykkar så er det vel nærliggande å tru at ho kanskje ikkje får montert korrekt (til dømes for lang kolbe?). Og dersom den er for lang vert det også tyngre å få montert sidan ho må lenger ut frå sitt narurlege tyngdepunkt og slik kjennes det tyngre ut? 

     

    Eg e nokså fersk som jeger, kvinne på 166 cm, går inn i min tredje sesong med rypejakt. Eg vart også veldig blå fram til eg fekk ei hagle som passa meg  og fekk lære meg å montere (noko lunde) korrekt.

     

    Har ein kranglete nakke og vurderte ei stund lett hagle då eg stort sett jaktar fjellrype i alpint terreng. Enda dog likevel på å kjøpe ei på 3,1kg, og har ikkje angra. Funkar heilt fint på lange dagar i fjellet, og nakken min har det bedre på skytebanen. Eg har brukt litt tid på leirduer, og er glad for dei 400-500 gr meir enn det enkelte av alternativa var. 

     

    Mogleg di dame ikkje er kort/lita og at dette ikkje hjelper deg det grann, men tenkte at det ikkje kunne skade med eit innspel frå ei kvinne som sjølv måtte tenke to gonger før kjøp :)

     

     

     

×
×
  • Create New...