Jump to content

Hyperst40

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hyperst40

  1. Takker for gode innspel. Har fått anbefalinger frå min eigen klubb også, og der var det 586 eller 686 med 6 tommer løp som er best. Er vel egentlig noko slikt eg kan tenka meg å kjøpa. Så får ein sjå om det dukker opp noko til våren ( viss eg klarer å venta så lenge).
  2. Har tenkt å snart kjøpa meg revolver i 357 magnum, som eg stort sett kjem til å skyta felt og litt baneskyting. Vert 38 ammo eg kjem til å bruka mest. Då lurte eg på kva løpslengde ein skal gå for, 4 eller 6 toms løp? Har det noko å sei med løpslengde, eller er det smak og behag? Håper nokon kan gi meg nokon gode råd/ tips.
  3. Tenker eg får trene og verta kjent med våpenet og avtrekk.
  4. Hyperst40

    Avtrekk CZ85.

    Har ein CZ85, som lurer på om ein kan gjera noko med avtrekket, for å gjera det litt betre. Tenker då om det er noko eg kan gjera sjølv, utan å bruka børsemaker. Synest avtrekket har litt lang vandring, men er kanskje bare vanen. Håper nokon har tanker/ tips til ein uerfaren på dette området.
  5. Takker for alle tilbakemeldingane. No tenkjer eg det vert brukt cz75 eller 85. Til mitt bruk og budsjett er nok det mest fornuftig.
  6. Litt den tanken eg har også, CZ er eit kjent og velkjent merke. Takk for tilbakemelding.
  7. Er det nokon som kjenner til dette merket, har erfaring med det? Vurderer den typen som min fyrste 9mm. Skal ha meg ein billeg og god pistol til felt, hurtig etc. Alternativet tenker eg vert brukt CZ SP-01 Shadow. Håper nokon har tanker om Canik pistoler.
×
×
  • Create New...