Jump to content

Thomas_Svartefoss

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomas_Svartefoss's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noken som har erfaring med Vector kikkertsikte? Lurte på å kjøpe dette: https://www.skytterlinken.no/kikkertsikte-continental-1-6x24-ir
  2. Hei, nokon som har eit kikkertsikte å anbefale til bruk på drivjakt? Prisklasse: under 10000.
  3. Skal ha meg nytt kikkertsikte, har sett på bushnell trophy xlt 3-12x56 til 5300,-. Noken som har erfaring med dette sikte, evt. Andre i samme prisklasse?
  4. Takk for gode svar. Ser ut som ruger m77 er eit bra valg for mitt behov. Har du tips til kva forhandlar bør eg ta kontakt med for kjøp av ruger rifle?:)
  5. Tenkte 308win, blir i hovudsak brukt til hjortejakt. Ja, må få sjekka avtrekket at det er krypfritt og ikkje for tungt. Likar at det eit lett avtrekk. Har no ein mauser m98, men er links skytter og vil ha meg linksrifle.
  6. Har sett på ei Ruger m77 med valnøtt stokk på jaktdepotet.no .
  7. Hei, noken som har erfaring med Ruger rifler og Ruger m77?
  8. Hei, skal ha nytt kikkertsikte. Noken som har erfaringer med zeiss conquest dl 3-12x50 ?
  9. Hei, nokon som veit om mauser m18 blir produsert i links utgåve?
  10. Hei, vurderer å kjøpe leupold vx-r 3-9x50 kikkertsikte. Noken som har erfaring med dette sikte /leupold kikkertsikte? Legg ved link til siktet https://www.jaktogfriluft.no/leupold-vx-r-3-9x50mm-30mm-matte-firedot-4-5
  11. Hei, skal ha meg ny rifle til neste jaktsesong. Krav til rifle og optikk: kaliber 308, kikkert som er bra på både jakt i dårleg lys og i dagslys. Må og ha lyddemper. Budsjett totalt ca 20000. Har sett litt på mauser m18 og browning x-bolt. Noken som har erfaring med desse og/eller har tips om kva eg burde kjøpe/ikkje kjøpe?
  12. Hei! Eg er linkskytter og har fram til no skote og vore på jakt med ein mauser m98 som då er for høgrehendte. Vurdere no å skaffe meg links rifle. Er det noko som har tips og erfaringer på bra og mindre bra rifler, og korleis utvalget på links rifler er?
×
×
  • Create New...