Jump to content

Texx

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Texx

  1. 5 timer siden, vass skrev:

     

    Svarte på dette: 

     

     

    At de krever våpenkort for det er tullete, men at det blir registrert ser jeg ingen problemer med..

     

    EDIT: Om noen kan gi meg bevis på at XXL gjør noe annet med informasjonen enn å ha det til formålet jeg har beskrevet skal jeg stille meg i kø bak dere, frem til da velger jeg å tenke rasjonelt og fornuftig.

    Det er jo prinsippet det er snakk om. Man kan kjøpe en lue uten å bli registrert, men ikke et magasin eller lyddemper. På tross av at det ikke er krav til noen form for registrering.

  2. 5 timer siden, vass skrev:

    Hos veldig mange større kjeder av ymse slag blir det meste av litt verdi registrert på navn, som sikrer både butikk og kunde ved en eventuell reklamasjon- eller garantisak. Jeg handlet våpenskap på xxl i går og det ble registrert på mitt navn, fint om det plutselig skulle dukke opp noe tull. Har ingen tro på at de registrerer at du har kjøpt et magasin for noe annet enn samme grunn som de registrerte våpenskapet mitt, eller at Elkjøp registrerte skjeggtrimmeren min.

    Jeg vet det er mye som går feil vei for oss som har interesse for ting som sier pang, men vi trenger ikke bli paranoide.

    Man kan fint betale kontant og så få en kvittering, tviler på at Elkjøp ville nektet en slik handel. 

  3. 1 time siden, Ei tohi varjata skrev:

    Selvpålagt tullball uten noen rot i virkelighet.....................................

    XXL Åsane (Bergen), Når jeg sa at det vel ikke er krav til å vise våpenkort ved kjøp av magasin. Så sa ekspeditøren at de hadde opplevd at noen hadde kjøpt 10 lyddempere/magasin uten å eie våpen. Jeg fikk helt klart inntrykk av at det var interne prosedyrer han måtte følge. Magasinet jeg kjøpte ble registrert i dataregisteret til XXL. Begynte å tenke over det når jeg kom hjem, at det hele ikke føltes helt riktig.

  4. 3 minutter siden, DoctoRoy skrev:

    Hei og velkommen på forumet Texx :) Ingen fare med .22 halv-auto.

     

    Takk for det !

     

    Virker lite gjennomtenkt dette lovforslaget. Jeg er vel og av den oppfatning av at NJFF er lite på banen i disse og andre spørsmål. Samt at jakt/våpen saken i Norge hadde vært tjent med en dyktig debattant i media til å fronte våre synspunkt..

    • Like 1
×
×
  • Create New...