Jump to content

Tom.

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hagla er ikke registrert, men kjøpt lenge får 1990. Jeg har derfor ikke noe våpenkortnummer. Tror du det er noe problem hos en forhandler? Skal helst trykkteste den før jeg sender inn papirer på arving og registrerer den.
 2. Takk for svar 😁
 3. Hei, jeg har settopp tatt jegerprøven og søkt om våpentillatelse. Så tenke jeg å låne en gammel hagle fra min farfar mens jeg venter på min tillatelse. Hagla er så gammel at jeg har planer om å skjekke den hos en forhandler, men kan jeg dette? Jeg har da en lapp fra farfaern min på at jeg låner hagla, men kan jeg ta den på «service» og har jeg lov til å kjøpe ammunisjon om jeg ikke har våpenkort men bare lånetillatelse?
 4. Må bare dobbeltsjekke med dere: Det er kopi av jegeravgiftskort, legitimasjon og bilde av FG godkjent våpenskap som skal sendes inn sammen med blankettene?
 5. Tusen takk for godt svar. Får håpe disse søknadene kan fylles ut på PC senere.
 6. Hei, jeg har etter å ha postet min første våpensøknad i går funnet ut at jeg har to grove feil i søknaden. 1. Jeg rev ut det hvite arket av blanketten og sendte kun dette til politiet. 2. Jeg skrev ikke hva slags jakt jeg skulle bruke våpenet til. (Jeg burde lest alt som sto på baksiden, men hadde litt dårlig tid) Jeg regner med at søknaden ikke blir godkjent, men kan jeg nå sende ny før jeg får svar på den første? Jeg lurer også på å kjøpe ett våpen til senere, burde jeg da legge til en ekstra søknad (to blanketter altså, en med hagle og en med rifle)?
×
×
 • Create New...