Jump to content

argunson

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

argunson's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. argunson

    Første 9mm

    Takk for tips og kommentarer. Nå er Pardini SP Rapid Fire og Sig P226 Legion 9mm SAO i bestilling Bare å vente på at det kommer på lager hos forhandler.
  2. argunson

    Første 9mm

    Tusen takk for gode råd. Nå heller jeg svært mot å bestille P226 Legion SAO, blir uansett lenge til jeg vurderer å begynne med dynamisk, og mengde treningen blir med .22. Har skjønt at det er svært lurt å holde seg mest til .22 de første årene, men må jo ha litt ekstra gøy av og til med 9mm og
  3. argunson

    Første 9mm

    Så flott Har vel forelsket meg litt i P226 Legion, så prøver å unngå at jeg ser meg blind på den. Har fått godkjent våpensøknad på .22 og 9mm tilbake i posten i dag, så det kribler fælt i fingrene.
  4. argunson

    Første 9mm

    Jeg må nok være ærlig å innrømme at klasser i Dynamisk har jeg ikke peiling på, men det trengs altså DA/SA for å skyte dynamisk? Har lyst å skyte dynamisk etterhvert for det ser så gøy ut, men har jeg en SAO 9mm og vil skyte dynamisk, kvalifiserer det da til å kunne søke om en ny 9mm( DA/SA) siden den jeg da evt. har fra før er SAO? Vil gjerne ha en 9mm som gjør at jeg kan skyte det meste i baneskyting og felt, og er redd for at jeg tar et valg som begrenser meg mer enn nødvendig. Hovedfokuset mitt sikkert i årevis fremover blir nok bane og felt. Er SAO vs. DA/SA bare en preferanse på bane og felt? Skjønner jeg det rett om jeg tror at P226 9mm Legion kan brukes i: VM Grov Hurtigpistol Grov Felt Grov Felt Militær Eventuelt annet?
  5. argunson

    Første 9mm

    Ambisjonsnivået er bare å kose meg og delta på litt stevner på gøy, ikke for å være i toppen. Skutt en del Felt med .22 og blir vel det med 9mm og tenker jeg. Det hadde jo vært gøy etter en stund å skyte Dynamisk også. Tror det er mer meg enn Rapid fire som ødelegger for presisjonen en god stund til fremover. Du tror ikke P226 Legion er god til felt? Avtekkeren på den skal jo være ganske bra sies det. P220 X-Six så jo meget bra ut også,vet at man ikke skal bry seg om utseende, men så lenge jeg bare skal kose meg blir det vanskelig å overse utseende.
  6. argunson

    Første 9mm

    Hei. Jeg skal kjøpe min første 9mm, har skutt med klubbvåpen .22lr i 1år og har tenkt å kjøpe mitt eget .22 våpen og 9mm. Sig Sauer P226 frister veldig, spesielt Legion. Jeg lurer jo så klart på en del ting ved dette, hva bør jeg velge av SAO eller DA/SA, hvorfor det ene eller det andre? Er det noen klasser jeg ikke får skutt i med det ene eller det andre? Er det noen klasser jeg "melder meg ut av" med P226 9mm Legion? Som .22 våpen har jeg nesten bestemt meg for Pardini SP1 New (Rapid fire), er det her noen grunn for å ikke kjøpe Rapid fire forutenom prisen? Håper på gode råd og så klart litt pepper for å evt. velge den omdiskuterte Legion serien til Sig.
×
×
  • Create New...