Jump to content

LIH

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LIH

  1. Really? Ok. da får jeg sjekke igjen. Jeg spaserte rett inn i en nocando melding. Ingen referanse til $100 threshold. Thnxs.
  2. Takk for forslag så langt. Brownells har virkelig mye. Får sjekke litt ekstra.
  3. Hei. Her er ute etter en ny ekstraktor fjær til en eldre revolver. Tenkte at Wolff gunsprings er et greit sted å starte (har brukt de i tidligere år). Men, de sender ikke ut av USA lenger. Er fjær-sett fra wolff tilgjengelige fra noen i Norge? eller i Europa?
  4. Topp kommentarer så langt. Inntil jeg finner en bedre plan så klipper jeg blyet til passe størrelser, og begynner grovsmelting derfra.
  5. Hoi. Tilbake til støping. Har kommet over noen kilo taktekker bly og annet tilovers-bly fra den bransjen. Planen er å gjøre de om til barrer. Deler av dette har belegg på seg. Det er også en slags blyskjerm med noe som likner plasttbelegg. Noen som har vært borti regjøring av ting som dette?... , eller smelter jeg hele greia og fjerner grumset med fluxen? råd og hint velkommen.
  6. Kan ha endret seg men Børselars hjalp meg med å skaffe en uskutt, 1968 årgang, PPK fra en kontakt i Tyskland for noen år siden. Skader ikke å spørre.
×
×
  • Create New...