Jump to content

brebas

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brebas's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, Du har kanskje sett denne videoen før, synest den er ganske bra ! Ser ut som mod 11 har bedde hylse/pillar på bakre skruen, dette har ikkje min auto 5. Ser at i videoen so beddar han enden av stokken mot låskassa for å unngå sprekker.. Har planar om å pusse treverket på min auto 5 og mod 11, har en del små sprekker som må limast eg og.
  2. Hei, er eg for seint ute til å hive meg med på bestilling? Trenger 2 stk action spring 1 stk recoil spring A5 kal 12 1 stk recoil spring Remington Mod 11 the sportsman 16 ga 3 shot Mvh Bjørn André
  3. @culot Vil ikkje sei at det er lett, må legge litt vekt på når eg demonterer . Og den er ganske "tight"/trang på magasin tuben.
  4. @culot og @skjarlie Her kommer bilder av friksjonsringer på Mod 11, stemmer at det er ein tre skudds the sportsman. med flat(platt?) fjær. Med full trangboring (minst) skal sjå om eg kan finne ein børsemakar som kan åpne opp til halv. Litt fristande å prøve å gjere det sjølv men ser ut som det kostar ein del å kjøpe inn utstyret som trengs. Takkar for alle tips når det gjeld bestilling av deler, skal ikkje vere lett ser det ut som. Planen er å bruke vinteren på å restaurer både Mod 11 og auto 5 i kaliber 12. Vekta på min Mod 11 er 3,45 kg so det blir litt å bære på, men veldig fin å skyte med, min sidebyside i kaliber 16, sparkar som ein hest til samanlikning. Kor mykje veg ein sweet 16 ?
  5. Hei, Bra tråd, hiver meg med håpar det går greit med Remington mod 11 og Har ein Auto 5 frå 1929 i kaliber 12 og ein Mod 11 frå 1947. i kaliber 16. Begge fungerer fint, men ingen av dei har speed load, noko eg gjerne skulle hatt. Skulle vel og gjerne bytt nokre fjører og kanskje friksjonsringar. Min Mod 11 i kal 16 vekslar 24 gr leirdueammo med friksjonsringane satt for "heavy load" , er dette et tegn på at kankje nokre fjører burde bytast? Mitt spørsmål er i første omgang, kor bestiller de delene frå?
×
×
  • Create New...