Jump to content

Matskon

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Matskon's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Slettet sitering. Jfr forumreglene Nagant 762 Selvfølgelig ikke!
  2. Hei, den har vært registrert før men ble beslaglagt pga min far ranet en bank og ble tatt noen år senere! Så den har nummer på seg!
  3. Jeg er glad jeg får hagle, koster en del penger også! Sparer meg for myyye Tusen takk!
  4. Jepp, først var det Farfar sin, så eide pappa den også skulle jeg få den til 16 års dagen min av han men han døde i 2015 så ble ikke noe av! Men nå skulle jeg få den sa farfar!
  5. Men jeg arver jo den av farfar og skriver jo det så da slipper jeg det? eller ikke? Jeg må begynne å lese lol,gebyr fri!
  6. Okei! Da er det bankers, farfar snakket om at jeg skulle få det ene skapet hans! Pusseutstyr og patroner er ikke allverden
  7. Da slipper jeg å betale gebyr da? Beklager at jeg ikke skjønte det men..
  8. Men må man ikke betale 1049,- for førstegangs søking av våpen? Se link under https://www.politi.no/tjenester/vapen/
  9. Da skjønner jeg! Det skal jeg gjøre, leste på Politiet sine nettsider at man kan sende søknad i posten, så jeg slipper å dra på kontoret men da må jeg vel det? Ikke noe stress altså!
  10. Sitering fjernet. Jfr forumreglene Nagant 762 Da skal jeg gjøre det!
  11. Sitering fjernet. Jfr forumreglene Nagant 762 Okei, tenkte å betale avgifta i mars en gang! Så da er det vel nytt jakt år?
  12. Men hvordan får jeg bevist at jeg har FG godkjent VS og hvordan skal jeg sende alt dette her? Liksom ganske sikker på at jeg ikke har det arket hvor det står at jeg har bestått JegerPrøven, og som noen sa at jeg måtte sende med bevis på bestått jegerprøve, godkjent skap og jeger nummer!
  13. Den skal registreres for jakt! Har bestått jegerprøven, problemet er at jeg ikke har våpenskap og vet ikke hvor jeg har mitt bevis? hjelp
  14. Hei, får en uregistrert hagle av min farfar, så jeg må registrere den selv! Noen som vet hvor mye det koster og egentlig hele prosessen? Aldri gjort det her selv.. Fyller 18 i august og mamma sier ja!
×
×
  • Create New...