Jump to content

Snoppy

Members
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Snoppy

  1. Jeg skjønner bare ikke hva han har å gjøre med corona, verdens undergang og avlyste jaktturer. Men det er vel godt å ha noen å hate. 

    • Like 3
  2. Her gjør vi det enkelt, venter til utetemperaturen er passe til å henge rådyr. Så bukkejakta har ingen store tradisjoner her.. Ofte må jeg vente til ut i oktober før gamlekara sier det er greit å skyte. 

  3. Jeg har bare kastet det i søpla. Evt. kan du vel legge det i vann eller olje en stund, har iallfall hørt at olje tar knekken på tennhetter. Ellers er vel den korrekte måten å levere det til politiet. Jeg har også en gang brukt hettene igjen etter å ha pressa de ut uten noen problemer. 

    • Thanks 1
  4. Hadde samme problemet, sendte klage på forsinkelse, med mal fra forbrukertilsynet, da kan man sette en frist for bedriften til å fikkse opp før tilsynet tar over saken. Da ble det brått svar å få, og varene var påvei i posten etter en uke eller to. Etter måneder med mas. 

  5. Ekspanderende pistolammo er vell egentlig ulovlig til annet en konkuranseskyting, men når det skytes ut av en rifle regnes det vell som rifle/jakt ammo. 

    Hvordan funker denne regelen egentlig når pistol/revolver brukes til beskyttelse mot bjørn?

  6. Da må det isåfall ligge på akkurat samme plassen det lå sist også. Det blir ikke lett! Jeg ville prøvd å bytte ut avrøkkeren med en liten spiker, det er det eneste som har gitt meg bedre presisjon. 

  7. Sikkert bare å skrote og kjøpe ny, men du får ta en tur til børsemakeren og høre hva han har å si. 

     

    Jeg kjørte faktisk over benellien min med chevrolet suburban en gang for lenge sia. Funker fint ennå!

  8. Finnes vell an haug å lese om 22lr rifler her inne. Rugeren er vell ikke innafor til seriøs trening nei. Gamle skiskytterrifler kan være gode kjøp. Om jeg skulle kjøpt meg storviltrifle pluss en salong til trening nå, hadde jeg kjøpt tikka t3x og t1x. 

×
×
  • Create New...